Jump to content

ALexu

Donator
 • Content count

  5242
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

584 Fantastic

6 Followers

About ALexu

 • Rank
  The dark from the shadow
 • Birthday 11/07/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timișoara

Previous Fields

 • Real name
  Alex
 • RPG2 Nickname
  ALex
 • RPG4 Nickname
  ALex

Recent Profile Visitors

18131 profile views
 1. @GeT, îmi pare nespus de rău că ai plecat dintre noi, era suficient sa joci 2-3 ore pe săptămână cât să faci raportul şi în rest puteai lăsa pe sleep, creşteau orele, dar dacă asta a fost decizia ta, tu ştii cel mai bine. Îţi doresc tot binele şi mult succes în continuare, sper să te revăd cândva înapoi. #Legend
 2. Nick: ALex Rank: 5 - Special Agent in Charge Am dat test cu: AzaiN Date testului: 08.07.2018 Rezultatul la proba teoretică: 0/3 Rezultatul la proba contractului: Contractul a fost efectuat de la o distanta de 214.5m (3 puncte) cu arma de tip Sniper. Toate comenzile au fost folosite intr-un mod corect (2 puncte), modul in care candidatul a efectuat contractul a fost unul corect si intr-un mod extrem de corect (3 puncte). Punctajul final fiind de: 8 puncte. Admis / Respins: Admis ! Alte precizări: Mai mult succes data viitoare !
 3. Nick: ALex Rank: 5 - Special Agent in Charge Am dat test cu: Kizy69 Date testului: 08.07.2018 Rezultatul la proba teoretică: 0/3 Rezultatul la proba contractului: 0 puncte (Nu s-a încadrat în cele 30 de minute pentru proba practica, a fost descoperit de mai multe ori de către ţintă, a explodat Sparrow-ul) Admis / Respins: Respins ! Alte precizări: Mai mult succes data viitoare !
 4. Dacă ai vedea în ce hal a ajuns munca ta.. tot ceea ce ai creat tu..

   

  Mare păcat că ai plecat, şi acum se chinuie scripterii să facă ceea ce făceai tu în cateva ore de muncă...

  Anti Cheat nici acum nu este, nimic nu mai e cum trebuie.. se simte extrem de mult lipsa ta.

  1. Show previous comments  1 more
  2. South Clanin3

   South Clanin3

   Anti Cheat-ul poate avea uneori bug-uri, din cauza TPS-urilor server-ului sau a PING-ului tău; cel mai important lucru este ca fiecare admin să fie instruit pentru a ști ce să facă în situația în care găsește un codat.

  3. richter

   richter

   nu are rost sa intru in polemici, imi pare rau.

   -edited-

  4. South Legic

   South Legic

   Cand a fost mastertrap a fost mult mai bine, a zis ca vrea sa revina ca jucator, sper sa revina iarasi ca scripter sa rezolve lagul si bugurile astea tampite !

 5. Sterge din mesaje şi trimite-mi un PM, trebuie să discut cu tine.

 6. Da, ai perfectă dreptate în tot ceea ce spui, nu te pot contrazice cu absolut nimic. Ideea este urmatoarea, ar fii mult mai ok ca posibili candidati pentru o funcţie de lider să susţină un test inainte de acestea, dar na.. sunt multe batai de cap şi nu suntem noi în măsură să le dezbatem. Eu am avut doar o idee, decizia finala este la Kelton, şi are şi el dreptate cu ceea ce a spus, eu doar am venit cu o sugestie.
 7. Ştiu că nu puteţi pune pe cineva lider care nu are idee de departament, dar cum am spus şi mai sus, dacă are un trecut în departamente cu rank mare 4-5, să se poată.
 8. @Kelton, o întrebare. Ce facem cu cei care au o vechime foarte mare in cadrul facţiunii Hitmen Agency de pe RPG-uri? Adică nu am văzut niciodata un rank mare dintr-o agenţiei promovat ca lider la o altă facţiune înafară de Hitmen Agency. Sunt doritori de lider care nu pleacă din Hitmen, sunt de părere că ar trebui să primească şi ei o şansă de lider la o facţiune dacă au vechime mare în Hitmen, ştim foarte bine ca liderul la această facţiune se schimbă odată la an în cele mai bune cazuri, după 1 an, din posibil 10 candidaţi, doar 1 este ales, ceilalţi 9 ne-având o nouă şansă în viitorul apropiat. Eu sunt de părere că ar trebui să fie aşa: X are rank 5 în Hitmen Agency, are un rank 4+ şi într-un departament/facţiune paşnică, atunci când se alege lider la o facţiune dintre acestea, să se aleagă mereu câte un membru din Hitmen şi să fie pus pe lista de voturi, consider că aşa ar avea şi ei un avantaj, plus că un astfel de lucru ar stimula puţin şi creşterea membrilor în activitate din Hitmen Agency.
 9. Foarte bine. Îmi spui te rog frumos cu ce cont joci în Hitmen Agency?
 10. Da-i tag lui stackz, îţi va răspunde el.
 11. @Kelton, aşteptăm cu nerăbdare rezolvarea problemei, suntem conştienţi de ea si înţelegem problema, cum şi staff-ul ne-a înţeles şi pe noi de multe ori. Ca de obicei, B-Zone îşi va reveni, iar atunci noi vom fii prezenţi în continuare pe comunitate. Pana se vor remedia problemele, dacă chiar nu se poate să ne jucăm SAMP, eu unul cel puţin voi juca şi alte jocuri pe serverele comunităţii, de exemplu CS. Sunt de părere că nu doar eu gândesc aşa şi că mai sunt şi alţi jucători care chiar daca sunt supăraţi din cauza faptului că nu se pot juca, vor da dovadă de înţelegere. Mult succes în rezolvarea problemei, aşteptăm cu nerăbdare veşti bune.
 12. Nick: ALex Rank: 5 - Special Agent in Charge I took a test with: AzaiN Date of test: 05.06.2018 Result of theoretical test: 0/3 Result of contract test: The candidat make the contract from 279.9m (3 points) with weapon type Sniper. All commands was used corectly (2 points), the contract have been maked corectly (3 points). The final point is: 8 points. Accepted / Rejected: Accepted ! Other specifications: Wait the final answer from the leader, congratulations for your results.
 13. Nume: ALex Nivel: 75 RPG Bar sau poza cu [/stats]: Ce fel de pachet doriti? (1, 2, 3 sau 4): 4 Anunţul: Clanul CBN recruteaza ! Minim level 20, aplicatiile se fac pe website. Am citit şi am luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus: Da Alte precizări: Va multumesc ! Doresc sa fiu contactat in joc de catre reporterul caruia i se va distribui acest pachet pentru a discuta cu el, daca se poate. O seara buna !
 14. Nume: ALex Nivel: 75 RPG Bar sau poza cu [/stats]: Ce fel de pachet doriti? (1, 2, 3 sau 4): 4 Anunţul: Clanul CBN recruteaza ! Minim level 20, aplicatiile se fac pe website. Am citit şi am luat la cunoştintă regulile prezentate mai sus: Da Alte precizări: Va multumesc ! Doresc sa fiu contactat in joc de catre reporterul caruia i se va distribui acest pachet pentru a discuta cu el, daca se poate. O seara buna !
 15. Nick: ALex Rank: 5 - Special Agent in Charge Am dat test cu: Rio Data testului: 22.04.2018 Rezultatul la proba teoretica: 1.5/3 Rezultatul la proba contractului: Contractul a fost efectuat de la o distanta de 211.2m (3 puncte) cu arma de tip Sniper. Toate comenzile au fost folosite intr-un mod corect (2 puncte), modul in care candidatul a efectuat contractul a fost unul corect si intr-un mod extrem de corect (3 puncte). Punctajul final fiind de: 8 puncte. Admis / Respins: Admis ! Alte precizari: Felicitari pentru punctajul acumulat ! Sunt convins ca vei face o treaba buna in viitorul apropiat in cadrul acestei agenti. Asteapta raspunsul final din partea liderului.
×