Jump to content

Propunere scoatere regula WAR

AiMEER

Recommended Posts

Deranjarea linistii publice?

E UN JOC

Trebuie sa ne distram, nu sa facem pe intelectualii. Da?

Daca vrei ceva Role-Play, bun, strangetiva 200 cops, veniti, dati wanted LA TOTI, arestatii pt. 20 de ani, si gata, se termina treaba,

Si daca e un joc carei treaba?:)) Politistii stau? Okey de acum, intru iar intr-un departament si numai pe waruri stau :> Bine asa?

Sa ne distram? Distreaza-te. Nu te tine nimeni. Fa DM cat vrei. Un wanted ( 360s ) daca te predai e mare lucru intr-o ora. Multumiti-va ca aveti waruri si DM la greu nu ca inainte cand nu faceai nimic. Antrenament, sedinta, targuri si punct. Un war odata la 2 saptamani, ala era neorganizat, oftica mare etc etc. Bine ca s-a bagat asta acum cu turfs si sa puteti ataca. Mai mare distractie. Stay chill.

Bun, o sa vorbesc si cu Teylo si Byfydo sa ne gandim la alta metoda, daca aveti idei nu ezitati sa-mi dai PM.

Si in legatura cu favorizarile la war, as pune vechea metoda, tot ce e pe turf wanted 1 + kill si asa nu o mai existe favorizari.

Iar in legatura cu civilii si ei fac parte din war, spre exeplu in RL, intr-un war dinasta pe trada sunt implicati si ati oameni (in cazul nostru civilii)

Si daca e un joc carei treaba? :)) Politistii stau? Okey de acum, intru iar intr-un departament si numai pe waruri stau :> Bine asa?

Sa ne distram? Distreaza-te. Nu te tine nimeni. Fa DM cat vrei. Un wanted ( 360s ) daca te predai e mare lucru intr-o ora. Multumiti-va ca aveti waruri si DM la greu nu ca inainte cand nu faceai nimic. Antrenament, sedinta, targuri si punct. Un war odata la 2 saptamani, ala era neorganizat, oftica mare etc etc. Bine ca s-a bagat asta acum cu turfs si sa puteti ataca. Mai mare distractie. Stay chill.

Cum sa ne distram daca copii sunt dinaintea noastra la war ? :| Pai ar trebui sa se scoata turfs-urile daca tot asa si daca vrei sa intri in departament sa mai inveti regulamentul pentru ca la war se da w1 pentru war si nu avem drept de predare + ca luam 1000 sec.

dRE, daca ar fi cu vechea metoda chiar ca nu o sa mai fie war deloc, daca voi sunteti la fiecare war non stop, cu vechea metoda noi cum o sa ne mai batem ? :)) Eu propun sa se scoata de tot si gata, sa ne omoram ca disperatii acolo si voi sa va ocupati de wanted si alte chestii ce tin de voi.

Ar fi bine rau sa stam doar 1K jail.

Mai bine, vin cativa gabori la war-uri, LS / LV, filmeaza / fac poze la toti membri participanti. Dupa ce se termina WAR DAY, wanted 6 la toata lumea.

Asa, nimeni n-o sa stie cine a primit si cine n-a primit, n-o sa mai apara discutii, noi ne terminam war-urile, gaborii isi fac raportele, isi vand accept-urile.

Ceva cu happy ending, nu sa stau 3K jail doar intr-un war.

Si daca e un joc carei treaba? :)) Politistii stau? Okey de acum, intru iar intr-un departament si numai pe waruri stau :> Bine asa?

"Fa DM cat vrei" pe cine sa faci dm ? Te duci, iei arme si incepi sa tragi ca nebunul pe unde apuci ? Daca tragi un glont aiurea, deja ai reclamatie pe forum. Fa tu dm daca iti convine pe copi si dupa sa mai stai si n secunde in jail. De aia s-au bagat warurile ... sa faci dm si sa te distrezi. Daca vin copii la war, unde mai e distractia ? Toti fraps on, tragi un glont, wanted. Te apuca nervii aiurea.

Cum sa ne distram daca copii sunt dinaintea noastra la war ? :| Pai ar trebui sa se scoata turfs-urile daca tot asa si daca vrei sa intri in departament sa mai inveti regulamentul pentru ca la war se da w1 pentru war si nu avem drept de predare + ca luam 1000 sec.

N-am treaba cu jocu de 1 luna. Nu prea m-a interesat:) Sunt dinaintea voastra la war ca se afla :))

Alta metoda de war? Echipa de 20 persoane MINIM. Asa sa vedem cum va fi. Pana se strang se termina waru si gata. Cel mai bine.

1.Propunerile pentru server sam,nu sunt deschise.

2.Nu va mai plangeti atata,sunteti mafioti,ce doriti sa venim ca va intrebam daca va predati?,var conveni ca pentru fiecare kill la war sa luati wanted1 cum au hitmenii? eu cred ca nu.

Hitmenii nu fac war si au drept de predare + ca iau bani pe kill-urile facute.

Noi nu avem drept de predare, n-avem timp sa omoram un om ca ne dati voi wanted, ce waruri mai sunt astea, pentru ce mai sunt inventate turfs-urile ? Ai gandit mult sa zici alea 2 propozitii ?

Poate c-o sa-mi sariti in cap, da' hai s-o gandim logic. Va inteleg ca va faceti sute de draci cand vin copi la war, am trecut si eu prin asta.

Da' in realitate, daca se iau la bataie doua clanuri d-astea de mari mafioti... gen "Geani Geamantan" cu "Tibi Lopata", politia nu intervine? Nu-i aresteaza? Nu-i someaza? Credeti ca-i lasa sa se distreze de capu' lor acolo? Asta e treaba politiei, sa asigure pacea si linistea pe server, nu pot sa stea sa se uite cum se omoara 40 de mafioti. Si nu v-ar conveni nici voua ca civili sa treceti cu masina printr-un turf si sa traga toti in masina, mai intentionat, mai din greseala.

Eu unul sunt indiferent, neavand de gand sa intru intr-o mafie in viitorul apropiat, dar am adus argumente logice, pro si contra.

Si, dupa parerea mea, cea mai buna metoda de war, pentru ambele parti, atat mafie cat si politie, a fost aceea in care mafiotii se puteau ataca oriunde, inafara de SZ. Atunci era distractie, il asteptai dupa colt sa-l omori, era mai RP.

MrYonutz dar pana la urma e doar un joc si trebuie sa ne simtim bine, sa ne distram si nu sa ne facem draci ca dintr-o ora de war mai mult stam in jail + ca aici nu suntem pe un server RP, asta e server RPG, e ceva mai libertin, pe serverul RP sunt Nume_Prenume, anumite actiuni care se fac cu /me /do etc, daca era server RP iti dadeam PRO pentru ce ai zis tu.Toti ziceti de civili si chestii de genu, ca sunt pusi in pericol etc, eu din cate stiu n-au voie la un war, exista comanda /kick, hai sa nu mai facem atata caz ca mor civilii sau nu stiu ce, odata ce nu sunt copi la war si sunt doar mafiile sa nu credeti ca incep mafioti sa traga in civili in loc sa-si vada de dusmani.

Mah baietzi, eu stiu ca voua nu va place sa luati wanted si ca ati vrea sa puteti face DM in oras linistiti... dar nu se poate este un server RPG, nu DeathMatch.

In legatura cu metoda de war, sa stiti de la mine ca este cea mai buna metoda pentru ca toti membrii deptartamentelor pot faca SS-uri pentru puncte la raport.

Daca ar fi fost tot vechea metoda w4 + arrest ar fi luat punct doar cel care dadea arrest, si asta nu era echitabil pentru ceilalti.

Atata vreme cat war-urile se tin in cele 2 orase, LS si LV, departamentele vor intervenii mereu.

In legatura cu favorizarile, eu sunt membru FBI din 07.07.2012, si nu am auzit pe vreun coleg sa sugereze favorizarea unui mafii !

Noi, membrii departamentelor, venim la aceste war-uri pentru a acumula puncte pentru rapoartele noastre de activitate, nu ne permitem sa iertam sau sa trecem cu vederea, daca reusim sa facem un SS care sa poate fi folosit ca dovada > dam wanted pentru war, indiferent de suspect sau mafia din care face parte.

AiMEER PRO. Aimeer are multa dreptate.

Plus ca PD ii favorizeaza pe corleone la war-uri .

Hai da-o drq la fiecare war .. in jail is 10-12 din alta factiune cu care face war corleone , si dupaia cand te uiti in jail deabea vezi 4-5 corleone MAXIM.

Corleone au castigat si tot ls-ul cu ajutorul Pd-ului.

Deja s-a dus toata distractia .. :-J inainte cand eram nou pe srv .. era frumos la war-uri corleone ataca paterno sau barzini si invers in lv ...

Cuneo-Stracci-Tattaglia faceau la fel se atacau intrei ei , acuma te plictisesti la war iti vine sa dai cu calculatoru de perete .

Cuneo nu mai are concunrenta cu Stracci de teritorii , Tattaglia nu a mai dat un war de nush cand .. Barzini la fel .

Din cauza de la Corleone , tot s-a dus pe rapa .. acuma nimic nu mai ii fain .. astazi la aman2 war-uri care le-am avut cu Corleone .. era PD inaintea noastra pe Turfs..

Ce-i asta frate? au dat find pe noi toti pd ? aveam wanted sau ce ?

La al-doilea war nici macar n-a ajuns corleone la war si deja pd se punea pe pozitii pe teritoriu unde aveam war-ul ..

Asta deja-i bataie de joc strica tot cheful..

Sper ca kelton va lua ceva decizie buna si sa scoata chestiia cu PD-ul .

Fiecare mafie sa castige pe merit .

Si asa jocul o sa fie mai frumos.

Nu e vorba de Corleone si PD, e vorba ca ni se ia tot cheful de war, voi va ganditi doar la voi, astia din departamente, nu-i asa ? Adica voi sa va faceti puncte pentru raport, noi in loc sa ne distram ca e doar un joc, voi faceti puncte pe noi, ce rost mai au turfs-urile asa cand mereu la fiecare war sunt copi ? Nu prea cred eu ca din 500 playeri n-aveti pe cine face raport si veniti peste noi.

@blood probabil ai gresit serverul, servere roleplay sunt alea cu nume_prenume care imita perfect viata reala, asta e server RPG si n-are nicio legatura(adica are, dar putine).

CONTRA !!

Frate, e ca in viata reala, doar e rolle-play.In viata reala daca te bate unu sau te fura sau te violeaza(scuzati limbajul) nu te duci ma la politie?? Daca te baga la jail cumperi free..iti faci relatii..alea alea...doar esti mafiot...

Ai gandit in alea 2 ore in care ai scris asta?

Sincer acum

CIne te-a mintit pe tine ca B-ZOne este server Role-Play?

Pune mana pe tastatura, si intra pe google si documenteazate.Simplu nu?

Si chiar sa fi fost Role-play, acolo nu vin politisti sa te omoare, te aresteaza,

Ca si in viata reala, te aresteaza, nu te omoara.

Mai cresti.

PRO ! E bataie de joc fratilor,nu mai poti face un war ca stau copii non-stop la 2cm de tine un glont nu mai poti trage la war ca iei wanted,ce rost mai au war-urile asa ?

Deja s-au adunat foarte multe PRO-uri ar trebui luate masuri serioase...NE-AM SATURAT !

Ai gandit in alea 2 ore in care ai scris asta?

Sincer acum

CIne te-a mintit pe tine ca B-ZOne este server Role-Play?

Pune mana pe tastatura, si intra pe google si documenteazate.Simplu nu?

Si chiar sa fi fost Role-play, acolo nu vin politisti sa te omoare, te aresteaza,

Ca si in viata reala, te aresteaza, nu te omoara.

Mai cresti.

Poate ai vrut sa zici "documenteaza-te" !! Pune tu mana pe cartea de limba romana !!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.