kosmyyn Posted January 23, 2013 Share Posted January 23, 2013 (edited) Nick(Din joc): Kosmyyn. Levelul: 13. Numele tau real: Cosmin. Factiunea: The Tattaglia family. Bancul: Bula avea examen in clasa a IV-A cu tabla imultirii: Tacsu: -Bula eu ma urc in copac la fereastra si iti soptesc raspunsul da? Bula: -Da tata.Vine bula la scoala si a inceput examenul. Profesoara: -Bula cat face 2x3? Tacsu din copac: -6. Bula: -6 doamna profesoara. Profesoara: -Bula cat face 5x5? Tacsu: -25.Intre timp a cazut taicasu din copac. Profesoara: -Bula cat face 6x3? Bula: -Taci fa proasto nu ai vazut ca a cazut tata din copac!!!. Edited January 23, 2013 by kosmyyn Link to comment Share on other sites More sharing options...
sCr97 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Nick(Din joc): BuRn4YoU Levelul: 11+ Numele tau real: Alex Factiunea: - Bancul: Se uită Ion peste gard și îl vede pe Vasile jucând tenis cu Federer. - Baă Vasile, domnu' ăla nu-i Federer? - Ba da, măi Ioane. - Și tu știi tenis, mă? - Știu mă Ioane, mai bine n-aș ști. No, că iară l-am bătut. - Apoi cum să face mă, că nu te-am văzut niciodata jucând tenis? - Du-te în fundu' grădinii, acolo-i un broscoi ce-ți îndeplinește orice dorință, numa vezi de vorbește mai tare cu el, că-i cam surd. Găsește Ion broscoiul și-i spune că vrea mult aur. Dar când ajunge acasă, constată că în bătătură avea un taur. Se plânge la Vasile: - Surd tare broscoiul, am vrut mult aur și mi-a dat un taur… - Și tu crezi că eu am vrut să fiu tare-n tenis? Alte precizari: Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo PaRcheTZeL Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Nick(Din joc): Cipi. Levelul: 40 Numele tau real: Ciprian Factiunea: News Reporter Bancul: Un bărbat primește un telefon într-o noapte : - Alo ? Domnule v-am răpit soția ! - Așa și ? - Recompensa e de 5.000 $ - A da ? Și când pot să vin să-mi ridic banii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Andu Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Nick(Din joc): LauR25 Levelul: 31 Numele tau real: Laurentiu Factiunea: Civil Bancul: Ajuns la scoala, Bula plange... Profesoara il intreaba: - Bula, de ce plangi? - Pai, a murit mama! - Vai de mine, Bula!... Da' cum a murit? - A calcat-o tramvaiul pe deget! - Si a murit, doar dintr-atat?!? - Pai, avea degetul in nas!... Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Andrei1936 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Nick(Din joc): Andreiiiii1936 Levelul: 5 Numele tau real: Andrei Factiunea: Civil Bancul: Ion şi Maria în şură. Ion către Maria: - Mărie, dă jos fusta... - Vai, Ioane, e ruşine... - Dă-o jos că eu sînt bărbat şi ştiu de toate... Maria dă jos fusta... - Mărie, dă-ţi jos ciorapii... - Vai, Ioane, nu pot, e ruşine... - Dă-o jos cum îţi spun că eu sînt bărbat şi ştiu de toate... Maria dă jos ciorapii... - Mărie, dă jos chiloţii... - Vai, Ioane, e ruşineee... - Mărie, dă jos chiloţii că eu sînt bărbat şi eu ştiu de toate... Maria dă jos chiloţii. - Pe aici, după cum mi-o zis Vasile, ar trebui să fie o gaură... Alte precizari: Frumos event. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Andu Posted January 28, 2013 Share Posted January 28, 2013 Nick(Din joc): LauR25 Levelul: 32 Numele tau real: Laurentiu Factiunea: Civil Bancul: - Cum își înșală nevasta bărbatul? - Își agaţă blana în cuiul altuia. - Dar de ce-l înșală? - Că socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg. Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts