Jump to content

sCr97

Member
 • Content Count

  895
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About sCr97

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday 07/04/1997

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.b-zone.ro
 • Skype
  Privat dami pm
 • Steam ID
  Privat dami pm
 • Discord
  Privat dami pm

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG1 Nickname
  BruJa

Recent Profile Visitors

2317 profile views
 1. sCr97

  Treaba cu clanul trebuie remediata. Te iertam Kelton, toți facem greșeli și neînțelegeri. Referitor la lag: Eu personal nu prea îmi place prin gang uri... Poate o posibilitate ar fi de la pickup urile, sau probabilitatea ca pachetele ce le trimite serverul sa fie destul de mare iar când un jucător intra pe turf, sa primească un număr prea mare de informații de la server și sa se creeze acest lag. Testați și dacă la un duel 1 vs 1 la war se produce lag... Din câte am văzut pe rivale, au și ei sistem de pickup uri când omoară un jucător și sincer de la prieteni nu am auzit probleme de lag. Alta problema care ar mai putea duce lag la war uri, ar fi legătura dintre website rpg și server, salvand war urile și urmând ca pachetele de date sa fie trimise imediat catre jucător despre următorul war. Acesta este punctul meu de vedere. Spor la scriptare și rezolvarea problemelor cât mai rapid. Baftă!
 2. sCr97

  Însfârșit un update pe măsură. Deja sincer m-am cam săturat de vechiul sistem de Quest. Felicitări pentru munca depusă. Felicitări echipa B-Zone! Paște fericit tuturor!
 3. - Nume: BuRn4YoU - Rank: 1 - Vechime: 2 saptamani - De ce dorești să pleci din facțiune?: motive personale - Alte precizări: Bafta!
 4. - Nume: BuRn4YoU - Rank: 1 - Data evenimentului la care mă învoiesc: 23.11.2015 - Motiv: voi fi plecat cu ai mei la varamea, dar voi incerca sa ajung. - Alte precizări: Voi incerca sa ajung!
 5. sCr97

  http://imgur.com/a/yKCOx
 6. sCr97

  pana la urma cum ii modu permis pe RPG?
 7. Inainte sa iei o decizie gandeste-te mai bine.. viata nu ofera butonul "backspace" .

 8. sCr97

  -- Nick: sS1mpLu -- Level: 31 -- [/stats] dinainte de problemă: - -- [/stats] după problemă: - -- Descrierea problemei: Am uitat codul pin, am facut o pauza de la SAMP si acum am decis sa ma reapuc dar nu mai tin minte codul pin. -- Informații folositoare: Am facut o pauza destul de mare de SAMP si am uitat codul pin.
 9. daca sa intrii intr-o factiune trebuie sa scrii mai mult ca la bac, mai da-o dracu de treaba.... ii joc sau examen...

  1. SuperSoldierRO

   SuperSoldierRO

   Mai bine scrii "scrii" in loc de "scri".

  2. sCr97

   sCr97

   Frate am scris la o aplicatie si face ca descrierea mea si motivul care vreau sa intru in factiune nu sunt bune, dar asa faceam tot timpul si am fost acceptat cu acea aplicatie acum numai, numai ii bine sa scri asa putin....

 10. Din punctul meu de vedere, acest sistem trebuie "rezolvat" doar in unele cazuri, in rest este perfect. Nu vom mai vedea copi care injura
 11. Revenim inapoi in joc? :)

  1. Tiblerone ToV

   Tiblerone ToV

   revenim inainte, boß.

 12. Nick: sS1mpLu Rank: 5 Data: 23.03.2015 Am dat test cu: Mitzu_VanDam Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 3/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Invata locatiile, nu uita ce mi-ai promis.... Nick: sS1mpLu Rank: 5 Data: 23.03.2015 Am dat test cu: ihARd Teorie (x/3): 0/3 Practic (x/5): 0/5 Rezultat final ( Admis / Respins ): Admis Alte precizari: Felicitari! Welcome!
 13. Nickname: sS1mpLu Rank:5 Motivul absentei: Probabilitatea voi fi plecat in oras cu familia, am vorbit oricum cu Seth. Data activitatii/sedintei: 15.03.2015, ora 15:00 Alte precizari: Voi incerca sa ajung la sedinta!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.