Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Propunere War , Vacanta de Iarna (24 Decembrie 2012 -13 Ianuarie 2013) )

South  Y o z u k i

Recommended Posts

Dupa parerea mea vacanta de iarna este la fel ca cea de vara doar ca mai scurta.Am creat acest topic deoarece majoritatea jucatorii sunt la scoala /liceu si au vacanta.Asa ca propun ca programul de WAR sa fie la fel cum era in vacanta de vara , deoarece sunt sigur ca majoritatea jucatorilor din mafii vor fi MULT mai activi , deoarece este vacanta si nu scoala. Este plictisitor sa astepti toata ziua pana la ora 18:00 pentru un /attack , plus ca va dura doar 4 ore , aproximativ .Asa ca doresc sa propun ca WARurile sa se desfasoare in interevalul propus de mine sau cel propus de admini / Liderii Mafiilor, de la ora 11:00 pana la ora 22:00.Asa tin minte ca era vara. Puteti raspunde prin PRO sau CONTRA.Sper ca Echipa de admini sa tina cont de propunerea mea.Multumesc.

Pro, desigur. Este o idee buna.

Contra,

Nu mai iesim din casa, ca stam 24/24 in samp ca avem war?

Si 4 sunt sunt destule....

Da' daca ai war nu poti sa iesi din casa? Esti prins in scaun cat timp e war?... Mai era unu' care se plangea " X( X( am war de 6 ore incontinuu nici n-am apucat sa merg la baie " :|...

Eu zic pro, daca tot stati in casa pe SA:MP, macar sa va "distrati"... ca waru' numai distractie nu mai e.

Contra,

Nu mai iesim din casa, ca stam 24/24 in samp ca avem war?

Si 4 sunt sunt destule....

Nu te obliga nimeni sa stai 24/24 in casa pe samp. Stai cat ai timp sau cat vrei. ce e asa greu dai /q si gata sau sleep si gata.

CONTRA => O sa faca copi mai multe puncte la raport.

Tu postezi aiurea doar pentru +1... lasa'te fratica

PRO !

CONTRA => O sa faca copi mai multe puncte la raport.

Exact!

Toti suntem dornici de teritorii, dar nu trebuie sa stam sa inebunim in fata la pc ca sa le luam.

Dupa cum zici si tu, este vacanta de iarna, bucurati-va de ea, de zapada, de sporturile iernii!

Cred ca ai probleme grave. Vacanta e vacanta sa ne relaxam, nu sa stam ca retardatii 24/24 pe server. Eu deabia imi fac timp pentru a ma juca o ora / doua si tu vrei sa te joci de la ora 11:00 pana la 22:00 ?

Aceasta propunere este inutila dupa parerea mea. O sa iti acord un contra.

Cred ca ai probleme grave. Vacanta e vacanta sa ne relaxam, nu sa stam ca retardatii 24/24 pe server. Eu deabia imi fac timp pentru a ma juca o ora / doua si tu vrei sa te joci de la ora 11:00 pana la 22:00 ?

Aceasta propunere este inutila dupa parerea mea. O sa iti acord un contra.

Nu te obliga nimeni sa stai 24/24 ca stai 2 ore ca nu te lasa mami nu E PROBLEMA MEA.Nu mie se par suficiente doar 4 ore asta e ,fara comentarii de +1 sau HATERI.

Da' daca ai war nu poti sa iesi din casa? Esti prins in scaun cat timp e war?... Mai era unu' care se plangea " X( X( am war de 6 ore incontinuu nici n-am apucat sa merg la baie " :|...

Eu zic pro, daca tot stati in casa pe SA:MP, macar sa va "distrati"... ca waru' numai distractie nu mai e.

Nu te obliga nimeni sa stai 24/24 in casa pe samp. Stai cat ai timp sau cat vrei. ce e asa greu dai /q si gata sau sleep si gata.Tu postezi aiurea doar pentru +1... lasa'te fratica

PRO !

Credeti ca toti suntem no-liferi ca voi? sa lasam pe /sleep sa se adune RP?

Si daca erati putin mai informati, in multe mafii, prezenta la war este obligatorie,

SI daca sunt 20 intr-o mafie care nu vor sa vina, crezi ca mai da cineva /attack?

Incercati sa si ganditi inainte sa scrieti.

Contra, nu o sa fie toti online non-stop pentru war`uri, unii mai ies pe afara si isi mai traiesc viata, nu vad rostul acestui topic, topicul de propuneri este blocked. Topic total aiurea !

CONTRA! Nu toti stau 24/24 pe sa:mp , alti mai au si o viata reala , nu sa stai toata ziua ca retardu pe sa:mp. E iarna , vacanta , distractie , zapada. Eu zic ca acele 4-5 ore de WAR sunt de ajuns . Probabil ca celelalte Mafii nu au asa multe war-uri , dar noi avem cu gramada si cu NG , PD , FBI deja sunt scarbit.

Credeti ca toti suntem no-liferi ca voi? sa lasam pe /sleep sa se adune RP?

Si daca erati putin mai informati, in multe mafii, prezenta la war este obligatorie,

SI daca sunt 20 intr-o mafie care nu vor sa vina, crezi ca mai da cineva /attack?

Incercati sa si ganditi inainte sa scrieti.

Nu stiu de unde si pana unde ai auzit tu de mine ca-s nolifer... Daca si eu mai sunt nolifer atunci e clar.

Si mi se pare o stupiditate prezenta obligatorie la war, dat fiind faptul ca ele sunt spontane, adica poti sa ai war oricand. N-ai de unde sa stii cand te ataca X sau Y. Daca esti la scoala / afara, ce faci? Iti pui prietenii sa te sune si fugi repede acasa ca sa fii on la war? :|

Sa-nteleg ca voi abia ati asteptat vacanta, nu pentru mers la munte, timp liber, dormit pana mai tarziu, iesit afara cand vrei, stat afara mai mult, ci pentru a va putea juca si in timpul in care in mod normal erati la scoala, ceea ce este grav.

Warurile nu mai sunt ce au fost... Inainte nimeni nu castiga nimic, doar ne distram, si distractia dpmdv este un castig mai mare decat un turf. Stateam la waruri in Burger si ziceam bancuri cu aia din mafia adversa, acum nici nu mai poti sa intri sa iei heal ca-ti face post pentru abuz de /enter...

N-aveti decat sa ma faceti nolifer, asa cum ziceti voi ca sunt, in continuare. Dar analizati cele doua parti inca o data, si vedeti cine-i nolifer. Eu, care joc 3-4 ore pe zi si-n alea 3-4 ore ma plimb cu masina si fac DM, sau voi care abia asteptati vacanta pentru a va juca mai mult?

Salut.

Eu sunt PRO dar asta decid liderii mafiilor nu noi ;)

P.S:Nu e vorba de viata reala nu va mai ....atata ca toti astia care vorbiti de viata reala sunteti noliferi asa ca mai bine taceti,e vacanta ar trebui schimbata putin programul de war,bineintels nu non-stop dar pentru cateva ore in plus nu moare nimeni ...

Nu stiu de unde si pana unde ai auzit tu de mine ca-s nolifer... Daca si eu mai sunt nolifer atunci e clar.

Si mi se pare o stupiditate prezenta obligatorie la war, dat fiind faptul ca ele sunt spontane, adica poti sa ai war oricand. N-ai de unde sa stii cand te ataca X sau Y. Daca esti la scoala / afara, ce faci? Iti pui prietenii sa te sune si fugi repede acasa ca sa fii on la war? :|

Sa-nteleg ca voi abia ati asteptat vacanta, nu pentru mers la munte, timp liber, dormit pana mai tarziu, iesit afara cand vrei, stat afara mai mult, ci pentru a va putea juca si in timpul in care in mod normal erati la scoala, ceea ce este grav.

Warurile nu mai sunt ce au fost... Inainte nimeni nu castiga nimic, doar ne distram, si distractia dpmdv este un castig mai mare decat un turf. Stateam la waruri in Burger si ziceam bancuri cu aia din mafia adversa, acum nici nu mai poti sa intri sa iei heal ca-ti face post pentru abuz de /enter...

N-aveti decat sa ma faceti nolifer, asa cum ziceti voi ca sunt, in continuare. Dar analizati cele doua parti inca o data, si vedeti cine-i nolifer. Eu, care joc 3-4 ore pe zi si-n alea 3-4 ore ma plimb cu masina si fac DM, sau voi care abia asteptati vacanta pentru a va juca mai mult?

Salut.

Eu cred ca nu ai mai jucat de mult, probabil, de ce?

War-urile nu mai sunt "spontane" acestea incep la orele 18:00 - 19:00 - 20;00 - 21:00, nu este greu sa sti cand esti atacat. mai ales ca nu poti da attack decat la ora fixa..(Reguli stupide..)...

Ooho :))) ,s-au strans toti liferii aici ,mai nebunilor ,jocu' tre sa fie o placere nu o obligatie, exista cereri de invoie si nu veniti la waruri, si degeaba se propune pentru ca kelton nu face ce vrem noi face ce vrea el ,deci nu va mai agitati aiurea ca n-are rost :).S-a propus scoaterea regulii cu venitu copilor la war s-a modificat tot in favoarea copilor deci ,eu nu mai am nici o pretentie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.