Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mod desfășurare


Blade
 Share

Recommended Posts

LOL.png

Mod de desfășurare

 

 

Nu există un număr limită de participanți. Topicul de înscrieri va fi deschis 24h sau 48h. Există posibilitatea eliminării ultimei echipe dacă numărul înscris este unul impar, dar acest aspect nu este obligatoriu.

Fiecare sezon va fi distribuit în grupe și runde eliminatorii sau doar runde eliminatorii în funcție de numărul de participanți înscriși.
După postarea meciurilor trebuie să vă căutați adversarul pe Messenger/Forum/Discord/Skype. Dacă acesta nu răspunde sau nu dorește să joace meciul trebuie să faceți ScreehShot și să postați pe forum.

Meciurile vor fi desfășurate în modul Custom - Draft Pick, astfel fiecare jucător având dreptul de a bana câte trei campion pe care nici adversarul, nici el, nu-i va putea alege.

Grupele și rundele eliminatorii vor fi anunțate în secțiunea “Meciuri” cât și ordinea de joc pentru fiecare echipă pe “BLUE SIDE”/”RED SIDE” după caz.

Setări meci pentru competiția de 5v5
Map – Summoner’s Rift
Team Size - 5
Game Type - Draft Mode
Name - Competiția de LoL - B-Zone

 

 

Setări meci pentru competiția de 1v1
Map – Howling Abyss
Team Size - 1
Game Type - Draft Mode
Name - Competiția de LoL - B-Zone

 

 

 

 

Edited by SaRtOR
Update logo
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.