Jump to content

Problemă Jocuri

Recommended Posts

Nume: ytrewQ

Ce problemă ai?: Mi se face ecranul negru când intru în jocuri.

O scurtă descriere a situaţiei: Astăzi am vrut să intru în PES 13 şi, îmi intră, totul bine, ajung în meniul jocului, şi se face negru ecranul. Dau ALT-Tab, nimic, tot ce pot face e să dau restart la PC. Numai la jocuri mi se face ecranul negru. Ţin să precizez că ieri nu mi-a făcut astfel de figuri.

Screenshot: -

Alte precizări: Sper să rezolv problema.

La ce joc mai anume iti ramane negru ecranul?

Poate jocul acela este prea puternic pentru pc-ul tau.

Intra pe google si scrie Nume joc - system requires si vezi daca o sa-ti mearga sau nu.

La ce joc mai anume iti ramane negru ecranul?

Poate jocul acela este prea puternic pentru pc-ul tau.

Intra pe google si scrie Nume joc - system requires si vezi daca o sa-ti mearga sau nu.

Păi la PES 13, dar NU îmi făcea aşa înainte ... îmi merge PES 13 la max. Şi la SA:MP

Păi la PES 13, dar NU îmi făcea aşa înainte ... îmi merge PES 13 la max. Şi la SA:MP

Incearca sa-ti formatezi C-ul

Dai Click drepata pe C , Format si marchezi quick format si dai start.

Nu are legatura C-ul.

Problema ta este un hardware. Ramane ecranul negru nu? Verifica-ti placa video de supra incalzire, curat-o de praf, iar daca are cooler integrat, curata-l si pe el. Ai grija la cip, pune-i pasta termo-conductoare noua,

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.