QWERTY Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Nume: ytrewQ Ce problemă ai?: Mi se face ecranul negru când intru în jocuri. O scurtă descriere a situaţiei: Astăzi am vrut să intru în PES 13 şi, îmi intră, totul bine, ajung în meniul jocului, şi se face negru ecranul. Dau ALT-Tab, nimic, tot ce pot face e să dau restart la PC. Numai la jocuri mi se face ecranul negru. Ţin să precizez că ieri nu mi-a făcut astfel de figuri. Screenshot: - Alte precizări: Sper să rezolv problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted December 31, 2012 Share Posted December 31, 2012 Da-i click dreapta pe aplicatie si dupa run as administrator , daca nu merge asa intra in properties - compatibility si sa ai setarile facute ca in poza asta : http://postimage.org/image/w5rvl465p/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
QWERTY Posted December 31, 2012 Author Share Posted December 31, 2012 Nu a mers. O fi oare de la placa video? Recent mi-am cumpărat una. Aveam ATI Radeon X1550, iar acum NVIDIA GeForce 9800 GT. Am procesor slab, Pentium 4 2.4 Ghz, dar nu cred că ar avea legătură. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bAk k Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 La ce joc mai anume iti ramane negru ecranul? Poate jocul acela este prea puternic pentru pc-ul tau. Intra pe google si scrie Nume joc - system requires si vezi daca o sa-ti mearga sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QWERTY Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 La ce joc mai anume iti ramane negru ecranul? Poate jocul acela este prea puternic pentru pc-ul tau. Intra pe google si scrie Nume joc - system requires si vezi daca o sa-ti mearga sau nu. Păi la PES 13, dar NU îmi făcea aşa înainte ... îmi merge PES 13 la max. Şi la SA:MP Link to comment Share on other sites More sharing options...
bAk k Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Păi la PES 13, dar NU îmi făcea aşa înainte ... îmi merge PES 13 la max. Şi la SA:MP Incearca sa-ti formatezi C-ul Dai Click drepata pe C , Format si marchezi quick format si dai start. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Nu are legatura C-ul. Problema ta este un hardware. Ramane ecranul negru nu? Verifica-ti placa video de supra incalzire, curat-o de praf, iar daca are cooler integrat, curata-l si pe el. Ai grija la cip, pune-i pasta termo-conductoare noua, Link to comment Share on other sites More sharing options...
QWERTY Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 Am vorbit cu Radu şi a spus că sursa e de vină. Puteţi da topic closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted January 9, 2013 Share Posted January 9, 2013 TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts