Jump to content

Tekkit 3.1.2

xXDaciXx
 Share

Recommended Posts

Dacă-l bagi eu nu mai vin pentru că eu habar nu am să joc tekkit l-am descarcat odată crackuit și după care când am deschis inventaru deci am rămas cu gura cascată,

e prea complicat și foarte avansat, deci eu aș vrea să rămână normal cum era, au fost mulți playeri și așa.. faci ce vrei, baftă ! :)

tekkit se poarta ! este ceva mai avansat decat precedentu ...nu vrei ceva cu mai multa actiune ?lucruri noi ? sa te chinui sa le descoperi sa muncesti ?Sau preferi mura-n gura ?...din cate spui tu nu prea iti place munca :)) ....crede-ma ca stiu ce spun Tekkit e frumos !

Este super tare ca baga Tekkit:x o mai fost serveru odata tekkit si i-a mers super bine, dar pe atunci avea host slabut.. :)

Tekkitu-l este mult mai usor ca si mc normal:)) daca stii cum, faci un stack de diamante intr-un min:)) e mai misto, poti sa iti faci casa super fayn, iti trebuie energie:) ,poti zbura e super tare;) intrati pe google si cautati tutoriale despre tekkit sau chiar si wikipedia daca stiti engleza:).

Eu unul sper sa ramana asa.. acuma.. fiecare cu parerea lui:))..

Va urez bafta!

GuessWho iti dau si tie dreptate.. :P vom vedea acum daca va fii lag sau nu..

Edited by ConSecinTe

Este super tare ca baga Tekkit:x o mai fost serveru odata tekkit si i-a mers super bine, dar pe atunci avea host slabut.. :)

Tekkitu-l este mult mai usor ca si mc normal:)) daca stii cum, faci un stack de diamante intr-un min:)) e mai misto, poti sa iti faci casa super fayn, iti trebuie energie:) ,poti zbura e super tare;) intrati pe google si cautati tutoriale despre tekkit sau chiar si wikipedia daca stiti engleza:).

Eu unul sper sa ramana asa.. acuma.. fiecare cu parerea lui:))..

Va urez bafta!

GuessWho iti dau si tie dreptate.. :P vom vedea acum daca va fii lag sau nu..

Exact ce spuneam tekkit este mai real si mai distractiv !

uite un exemplu foarte frumos ...

Mai baieti ca fete nu prea is e adevarat tekkit e fain mai modern mai alea alea dar cu spuneti multi lagul mare si crakuit greu gasesti am si io unu dar e 1.2.1 parca si srv este 1.3.2 deci neah am cautat mult si am gasit cv dar era necracuit inca un neah mai bine ramanea asa pe cand m-am dezvoltat si io se eram destul de bogat puf gata tot trecem pe tekkit mai bine nu,sa se gandeasca bine kazep mai este din cate stiu io mai un tip de client dar nu mai imi aduc aminte numele dar in fine el a vrut sa schimbe clientul din cauza hackerilor arora dar dai ...... trecem si peste asta se satura ei de banuri si kazep ne deblocheaza.

Haideti sa votam cine pt tekkit si cine pt clientu vechi sa zic asa si am auzit ca la sfarsitul lunii se baga 1.4.7,ia de aici un model:

Tekkit Client 1.4.6

DaciBoss

Cei care sunt pt tekkit numele din joc sub Tekkit cine pt Clientu normal numele sub Client 1.4.6.

Cum vedeti eu is pt client 1.4.6.

Eo va las id meu de mess dar v-am spus io am unu dar necracuit si unu cracuit da e versiune 1.2.1 parca deci in fine.

Va rog votati!!! ID:bos.daci@yahoo.com :D sper sa va fi de folos

Edited by DaciBoss

Apropo majoritatea stiu eo aveti compuri mai slabute ca compu meu si pe tekit aveti lag , eu numa ce am intrat putin pe single si cu setarile la minim am avut lag nu chiar asa de mare dar am avut ganditi-va bine daca pe single si cu setarile la minim avem lag at ce o fi pe multyplayer.

Daca B-Zone va ramane pe tekkit io ma las si stiu alt srv destul de fain pe clientul vechi , daca doriti ip de la srv ala candva trm mesaj la idu meu si o sa va trm napoi ip ok.

Edited by DaciBoss

Voi stiti numai din gura sa dati... Mi s-a luat si mie sa ma chinui cu serverul sa-l updatez mereu la fiecare versiune pe care cretinii de la Mojang o scot la fiecare 2 zile. Din cauza update-urilor astora de cacat de la Mojang serverul s-a dus de râpă din cauza ca alte plugin-uri n-au mai fost compatibile, altele nu s-au mai updatat. Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.