Jump to content

GF Infernal

VIP
 • Content Count

  2777
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

643 Fantastic

6 Followers

About GF Infernal

 • Rank
  The Lawmaker

Contact Methods

 • Website URL
  http://-
 • Skype
  Privat

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
 • RPG1 Nickname
  InfernalGuess

Recent Profile Visitors

13704 profile views
 1. GF Infernal

  Nick: InfernalGuess Rank: Section Chief (5) Am dat test cu: WeeD.AkOkY Data: 29.11.2019 Rezultat proba teoretica: 3/3 Rezultat proba armelor: - Rezultat proba practica: - Rezultat total (Admis/Respins): Respins Observator test: Shlayde.ARFELAND Alte menţiuni: Imi pare rau, dar nu te-ai pregatit suficient.
 2. * Nume: InfernalGuess * Rang: 5 * Data Antrenamentului : 17/11/2019 * Lipsesc din motivul: Este posibil sa nu pot ajunge sau sa intarzii, am zis sa fac o invoire preventiva. * Alte precizari?: -
 3. GF Infernal

  Nick: InfernalGuess Rank: Section Chief (5) Am dat test cu: Nini. Data: 11.11.2019 Rezultat proba teoretica: 0/3 Rezultat proba armelor: 2/6 Rezultat proba practica: 0/3 Rezultat total (Admis/Respins): Admis!! 12-0-2-0=10 Observator test: Anotimp Alte menţiuni: Felicitari! Asteapta rezultatele finale.
 4. * Nume: InfernalGuess * Rang: 4 * Data sedintei: 27.10.2019 * Lipsesc din motivul: Este posibil sa nu fiu acasa la acea ora, asa ca fac o cerere preventiva. * Alte precizari?: -
 5. * Nume: InfernalGuess * Rank: 4 * Data Antrenamentului : 13.10.2019 * Lipsesc din motivul: Este posibil sa fiu plecat la ora aia * Alte precizari?: Invoire facuta preventiv
 6. GF Infernal

  Nick-ul tau: InfernalGuessServer: RPG1Descrierea bugului: Task-ul care presupune omorarea a 10 inamici in Paintball este scris gresit in engleza. Este "enemies", nu "enemyes".Screenshot(s): https://imgur.com/a/7uZTWMl PS: Killerfish nabul meu, pwp
 7. GF Infernal

  @Becks daca o voteaza lumea ar trebui s-o accepte nu? :)). Macar prima sugestie si tot e bine.
 8. @uV Dabro faptul ca un membru poate sa spawneze masinile altui departament nu inseamna ca le poate lua fara aprobare. Il spawneaza si apoi cere voie departamentulu respectiv ( exceptie r5+) la fel ca si pana acum. Din moment ce iti va aparea cine spawneaza masini se poate sanctiona destul de usor abuzul. De asemenea s-ar puea introduce si o regula suplimentara de genul: Daca ati luat un vehicul apartinand altui departament, si un membru din departamentul respectiv are nevoie de el ( vi-l cere pe [/d] ) sunteti obligati sa il respawnati sau sa il aduceti la HQ. Asa s-ar evita si posibila situatie de a ramane fara Infernus-uri ( desi la cat de populat e serverul in momentul de fata nu cred ca se va ajunge acolo ), sau cum ai spus tu sa se mareasca numarul de masini. Varianta cu pre-spawnatu' stiu ca nu este una foarte buna, dar am zis sa fie acolo. In cazul celor cu moduri pe masini intra-devar s-ar face lag, dar marea majoritate a jucatorilor nu cred ca va fi afectata.
 9. Salut, am facut si eu niste propuneri aici si cred ca si voua v-ar placea sa fie acceptate. Daca sunteti de acord cu ele va rog sa lasati un "+".
 10. GF Infernal

  Salut, am facut si eu niste propuneri aici si cred ca si voua v-ar placea sa fie acceptate. Daca sunteti de acord cu ele va rog sa lasati un "+".
 11. Salut, am facut si eu niste propuneri aici si cred ca si voua v-ar placea sa fie acceptate. Daca sunteti de acord cu ele va rog sa lasati un "+".
 12. Salut, am facut si eu niste propuneri aici si cred ca si voua v-ar placea sa fie acceptate. Daca sunteti de acord cu ele va rog sa lasati un "+".
 13. GF Infernal

  Salut, am facut si eu niste propuneri aici si cred ca si voua v-ar placea sa fie acceptate. Daca sunteti de acord cu ele va rog sa lasati un "+".
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.