South Ioan Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Salut B-zone,acum cateva zile cu ocazia zilei mele de nastere am comandat o placa video dupa emag.ro am asteptat mi-a rivlato astazi am deschiso si cand s-o bag in slotul ei placa de baza nu avea atatea gauri libere cate trebuie pentru placa.Acum ce sa fac? sa schimb placa de baza sau s-a dau retur la placa.Multumesc astept cateva pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Salut B-zone,acum cateva zile cu ocazia zilei mele de nastere am comandat o placa video dupa emag.ro am asteptat mi-a rivlato astazi am deschiso si cand s-o bag in slotul ei placa de baza nu avea atatea gauri libere cate trebuie pentru placa.Acum ce sa fac? sa schimb placa de baza sau s-a dau retur la placa.Multumesc astept cateva pareri. Dacă placa video ai nimerit-o la un preţ bun şi e bună, schimbă placa de bază astfel încât să fie compatibilă cu placa video.Sau dacă nu îţi permiţi returneaz-o, nu ai ce să faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Ioan Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 Dacă placa video ai nimerit-o la un preţ bun şi e bună, schimbă placa de bază astfel încât să fie compatibilă cu placa video.Sau dacă nu îţi permiţi returneaz-o, nu ai ce să faci. pai 1 mil 300 1020mb adica 1gb ... si nu cam cat costa o placa de baza ? daca imi iau placa de baza pot muta componentele de pe placa de baza de acum pe cea noua fara sa se strice ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 pai 1 mil 300 1020mb adica 1gb ... si nu cam cat costa o placa de baza ? daca imi iau placa de baza pot muta componentele de pe placa de baza de acum pe cea noua fara sa se strice ceva? O placă bună de bază e peste 200 de lei. Dacă iei o placă nouă de bază şi vrei să muţi componentele de pe cea veche pe cea nouă e posibil să fie compatibil procesorul dar să nu fie placa video sau invers, nu ştiu exact nici eu. Nu ştiu ce plăci ai, ce ai vrea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Daca ne dai modelul la placa video si cea de baza poate iti recomandam ceva, dar asa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
faL ow Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Fratilor, nu stiu ce are... dar cate-o data imi merge sacadat sau in reluare pe desktop. Nu imi dau seama ce driver trebuie.. eu am dowloadat unu la nimereala, ajutati-ma plsss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Robbz Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Incearca sa folosesti Everestul pentru a vedea numele placii video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faL ow Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XandeRR Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Sau programul CPU-Z G1 Este Excelent , arata tot ce ai cu exactitate este foarte usor de folosit , chiar mai usor decat vestitul Everest care si el este impecabil , doar ca nu gaseste uneori cateva piese.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Poate sa fie si de 6GB,atata timp cat are putini bits.. La 1,3mil sigur e pe 32 bits sau 64 bits,pe scurt o placa video slaba si cred ca tu la PC ai AGP si tu ai comandat o placa video PCI. AGP - modele vechi PCI - modele noi deci mai bine dai retur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts