Th3 H3aD Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Acesta este primul meu tutorial deci nu fiti prea duri .. am facut ceva simplu pentru incepatori Rezultatul final: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Pentru o clipă am crezut că e copiat de pe cealaltă comunitate, dar abia acum am văzut ca eşti aceeasi persoană. Felicitări pentru tutorial. Pot spune doar că stock-ul ales nu este unul potrivit pentru acest efect de bass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 E frumos effectul dar daca se umple comunitatea de astfel de avatare o sa ne doara capul. Data vitoare cand mai faci un tutorial nu iti mai ascunde cursorul de la mouse ca sa vedem si noi exact unde te duci cu mouse-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Nu trebuia sa folosesti tastatura in tutorial. Adica, sa nu dai CTRL+J sa dai copy layer... sa vedem exact ce e, adica cei care nu se prind ce ai facut. Sau cel putin sa pui texte ajutatoare. Dar tutorial e bun, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM xTm 360 Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Am facut si eu o poza cu cu "BASS" nu stiu sigur daca o mai am.. e bun tutorialul, nu conteaza de COPY & PASTE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Nu s-au primit outcome-uri (topic inactiv). Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts