Jump to content

Cerere-[BTD]uN1kul-Avatar

uN1kuL
 Share

Recommended Posts

Nick: [bTD]uN1kul

Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar

Imagine (Optional): -

Tema (In caz ca nu exista o imagine): As dori un avatar cu un catel Husky sau Amstaff (depinde de voi,ce gasiti mai frumos)

Text: uN1kul

Dimensiuni: 140x290

Alte precizari: Astept lucrarile voastre.

Nick: [bTD]uN1kul

Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Semnatura

Imagine (Optional): http://i.imgur.com/SLOUEQo.jpg

Tema (In caz ca nu exista o imagine):.

Text: uN1kul

Dimensiuni:-

Alte precizari: As dori ca in locul scrisului Juggernaut sa apara uN1kul sau sub acel scris sa apara uN1kul

Edited by BTD uN1kul

Xb87urb.jpgA3j4fjI.jpg

Sunt frumoase dar as dori si alte creatii,fara suparare dar nu-mi prea place scrisul.Vreau ceva deosebit,daca nu ma insel a avut MrYonut o poza frumoasa cu un caine nu mai stiu ce rasa era,dar daca nu se supara sa imi faca avatar cu acea poza daca o mai are:D

-

Frate .. lasă-te! Ai probleme mari cu redimensionarea imaginilor în primul rând si în al doilea rând ai probleme mari cu fontul. Ţie ţi-ar place să primeşti atâtea creaţii din partea unui utilizator cum ai postat tu şi pe lângă asta să fie şi foarte nasoale iar după să ţi se închidă topicul pe motivul că ai de unde alege, dar de fapt tu nu ai ce alege? Învaţă Photoshop şi dupa vino cu lucrări aici. Nu mi-o lua în nume de rău, dar am mare dreptate.

Imi place foarte mult creatia ta,ai putea sa faci alta fara b-zone:D?

PS: Astept si alte creatii,dar si cu semnatura.

Atâta timp cât mai aştepţi creaţii nu trebuie să porţi una din cele primite.

Topic Closed

Reason: Ti-ai ales.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.