Jump to content

cerere ziua verde avatar

ziua verde
 Share

Recommended Posts

Nick: ziua verde

Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): avatar

Imagine (Optional): http://www.reactionface.info/sites/default/files/images/4char-forever-alone-guy-high-resolution.png ( forever alone guy )

Tema (In caz ca nu exista o imagine): deci sa fie un avatar cu forever alone guy, unde sa scrie in loc de forever alone forever reporter, tipul ala poate avea o camera sau ceva ce tine de News Reporter, sper sa fiti inventivi, sa nu puneti efecte stupide facute din actions.. sau orice alte efecte

Text: Forever Reporter - sa se vada putin mai mare, ziua verde putin mai mic, gen intr-un colt

Dimensiuni: asemanatoare cu avatarul meu cred

alte precizari: nop

DcyiqTW.png

Arata dragut dar fontul si culoarea sunt cam urate :(, ar fi super daca le-ai putea schimba, si la forever reporter sa fie culoarea de la NR :D

Mai astept cateva creatii oricum :)

Edited by ZIUA VERDE

Arata dragut dar fontul si culoarea sunt cam urate :(, ar fi super daca le-ai putea schimba, si la forever reporter sa fie culoarea de la NR :D

Mai astept cateva creatii oricum :)

Am folosit impact, font specific memeurilor... am zis sa fie in tema. La fel, tot d-aia am folosit si rosu.

of5o8VP.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.