Jump to content

Problema HDD

Recommended Posts

Nume: Manuel

Ce problemă ai?: Sterge HDD :( [ cred ]

O scurtă descriere a situaţiei: Aseara nu stiu ce am facut la PC de mi-a aparut o partitie de 100MB bun am stins aseara PC si dimineata asta am vrut sa o sterg,am sters-o si s-a blocat PC am dat restart si nu mi-a mai intrat in windows trebuia sa-l bag iar :| am pus CD-u si acolo unde sa aleg partitia D-u era gol adica 100GB erau pline numai aveam nimic si am pus in D [ nu stiu ce s-a intamplat dar s-a schimbat ceva D-u acum e C ] si numai am datele importante din D am incercat mai multe programe Recuva , Active Partition recovery si acum incerc EASEUS sa vad daca merge... nu stiu ce sa mai fac sa-mi recuperez datele alea importante din D aveam peste 2500 de poze , filme si tot ce mai trebuia , mai mult imi pare rau de poze .Alte precizări: Sper sa ma ajutati daca stiti cum sa recuperez pozele alea ,

@Cand scanez vechiul D [ adica windows mai nou ] imi da programele vechi si tot ce am instalat pana azi la 11 si daca scanez C-u vechiul D nu imi apare D-u unde am avut alea importante nu stiu ce sa-i fac , va rog ajutati-ma :( !

Deci sa-ti explic in momentul in care tu ai instalat widnowsul in D, tu ai formatat automat aceea partitie si numai poti recupera ce a fsot in ea, daca iti aduci aminte cand instalezi windowsul te pune sa alegi o optiune Quick Format HDD - NTFS(pe scurt). Deci in concluzie nu ai cum se mai recuperezi nimic...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.