Manuel Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Nume: Manuel Ce problemă ai?: Sterge HDD [ cred ] O scurtă descriere a situaţiei: Aseara nu stiu ce am facut la PC de mi-a aparut o partitie de 100MB bun am stins aseara PC si dimineata asta am vrut sa o sterg,am sters-o si s-a blocat PC am dat restart si nu mi-a mai intrat in windows trebuia sa-l bag iar am pus CD-u si acolo unde sa aleg partitia D-u era gol adica 100GB erau pline numai aveam nimic si am pus in D [ nu stiu ce s-a intamplat dar s-a schimbat ceva D-u acum e C ] si numai am datele importante din D am incercat mai multe programe Recuva , Active Partition recovery si acum incerc EASEUS sa vad daca merge... nu stiu ce sa mai fac sa-mi recuperez datele alea importante din D aveam peste 2500 de poze , filme si tot ce mai trebuia , mai mult imi pare rau de poze .Alte precizări: Sper sa ma ajutati daca stiti cum sa recuperez pozele alea , @Cand scanez vechiul D [ adica windows mai nou ] imi da programele vechi si tot ce am instalat pana azi la 11 si daca scanez C-u vechiul D nu imi apare D-u unde am avut alea importante nu stiu ce sa-i fac , va rog ajutati-ma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Deci sa-ti explic in momentul in care tu ai instalat widnowsul in D, tu ai formatat automat aceea partitie si numai poti recupera ce a fsot in ea, daca iti aduci aminte cand instalezi windowsul te pune sa alegi o optiune Quick Format HDD - NTFS(pe scurt). Deci in concluzie nu ai cum se mai recuperezi nimic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Daca nu inchideai calculatorul era posibil sa mai fie o solutie , de asta e bine sa-ti pastrezi documentele importante si pe un hard extern . Topic Closed . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts