Jump to content

Bug logare

ManxXxL

Recommended Posts

Ai dat /tutorial si ai iesit inainte de a ti se termina. Este ceva normal ca sa inceapa procesul de la inceput. Nu este bug.

Ai dat /tutorial si ai iesit inainte de a ti se termina. Este ceva normal ca sa inceapa procesul de la inceput. Nu este bug.

Nu am dat nici un tutorial, am dat frumos /q si cand am intrat mi`a aparut asa.

Nu am dat nici un tutorial, am dat frumos /q si cand am intrat mi`a aparut asa.

Am patit si eu, nu e legat de [/tutorial]. Din cauza lagului se intampla uneori ca baza de date sa nu reactioneze cand te loghezi tu si sa iti ceara sa iti faci un cont nou. Tot ce ai de facut este /q si relog. Problema va disparea dupa un relog, eventual 2.

Nu (prea) e bug, e mai mult cauzat de lag.

Am patit si eu, nu e legat de [/tutorial]. Din cauza lagului se intampla uneori ca baza de date sa nu reactioneze cand te loghezi tu si sa iti ceara sa iti faci un cont nou. Tot ce ai de facut este /q si relog. Problema va disparea dupa un relog, eventual 2.

Nu stiu daca e de la lag, dar eu am dat vreo 10 relog-uri si nu a mers.

A mers abea dupa am urmat toti pasii de la inregistrare. Adica ca si cum mi`as fi facut cont.

Eu am avut acu o luna de zile in urma o problema, cand m-am logat, mi-a aparut tot ce aveam, lvl mic, bani putin, skiluri mici, in loc de ce am acut, Cand mi-am deschis contu pe la lvl 18, a fost parca o problema pe atunci, dar sa rezolvat, si nu am avut probleme, dar acu recent sa intamplat bugul asta cred eu, aveam lvl 18 alti bani alte skilluri, am dat relog si sa rezolvat.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.