qazdawn Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Nu stiu sigur daca este corect ce postez,dar am nevoie de ajutor. Deci,am dat la un fisier de tip .wad sa il citesc cu NOTEPAD,si acum nu merge sa il mai folosesc la ce imi trebuie.Inainte sa fi dat sa il citeasca cu NOTEPAD,imi aparea ceva pe acolo,o casuta cu care de ducea pe Internet Explorer,si una care te punea sa alegi cu ce sa il citesti,si eu atunci am dat cu notepad,cum as putea sa il fac din nou sa imi arate ca inainte,fara sa reinstalez windowsul? Problema rezolvata,mi-am rezolvat-o chiar singur Hai ca sunt bun :> merit moderator aici :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 Trebuia sa postezi aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 OMG, asta nu are nici o legatura cu programarea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts