Jump to content

Problema cu parola

Lerrys

Recommended Posts

Nickul de pe bzone e Jamale si azi cand am intrat imi zice ca trebuie sa schimb parola eh eu am problema cu comunitatea nici contu de pe forum nu il am cu emailu meu cu a lui fratimiu deoarece nu primesc comfirmarea si acum cand sa imi trimita pentru schimbarea parolei nu imi trimite ce sa fac

dovezi:

Serverul este prea solicitat si de aceea primesti mai greu email-ul. Mai incearca la un anumit interval de timp.

Poi si pe email ce trebuie sa primesc ( o parola noua sau cea veche ? )? s-a intamplat la toata lumea ?

Poi si pe email ce trebuie sa primesc ( o parola noua sau cea veche ? )? s-a intamplat la toata lumea ?

Iti vine un e-mail de confirmare impreuna cu noua parola. Dai click pe link-ul de confirmare apoi intri in game si bagi acea parola care ti-a venit, si dai /changepass sa iti schimbi cu o parola care sa o stii tu, alta decat cea veche

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.