Jump to content

SOTW #26

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

• Signature of the week numer: 26
  • Tema: Drifting / Burnout
  • Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 470x250, se accepta si semnaturi verticale
  • Regulament: CLICK AICI
  • Durata: Pana pe 06.Februarie.2013, ora 10:00 (5 zile)
  • Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #26", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ". / Castigatorul va primi 2 euro pe clienti.b-zone.ro. / Urmatoare editie va incepe pe 10.02.2013, deci cu o mica intarziere.

Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd

Edited by MrYonutz

1 - R1bZ5AE.png

2 - E2vXrHO.png

3 - PjN79Ak.png

4 - JjL6FHI.png

5 - jpHRb8Q.png

6 - FM1u9Uz.jpg

7 - Kf7ZVDY.png

8 - KKMwEcd.png

Votati dupa cum am spus eu. Cine nu respecta metoda de vot va fi sanctionat.

Doar juriul voteaza. Orice post care nu este facut de un membru al juriului va fi sanctionat.

Fie ca cel mai bun sa castige.

Edited by MrYonutz

Lucrarea 1 - Nota 2 - Nu se observă mai nimic din prima lucrare. În afară de acel outer glow de pe text, care nu a fost aşezat cum trebuie, nu văd decât un color balance sau un gradient map aplicat asupra imaginii, în rest totul este gol. Textul superior este aşezat peste cel cu b-zone şi este mult prea deschis la culoare.

Lucrarea 2 - Nota 6

Lucrarea 3 - Nota 8

Lucrarea 4 - Nota 9 - Renderul este integrat foarte bine. Îmi plac efectele aplicate asupra maşinii şi backgroundul folosit, cu toate că ar fi fost cu mult mai bine dacă ar fi lăsat o pată de culoare şi peste farul din dreapta, care nu are nimic faţă de cel din stânga.

Lucrarea 5 - Nota 7

Lucrarea 7 - Nota 5

Lucrarea 8 - Nota 8

Lucrarea 1 - Nota 5

Lucrarea 2 - Nota 3 - Texturile adaugate sau C4D-urile nu au sens. In afara de acestea si cateva modificari de lumina, culoare, compozitie, semnatura nu iese in evidenta. Pozitia textului reprezinta un alt punct negativ.

Lucrarea 4 -Nota 8

Lucrarea 5 - Nota 9 - Lucrul ce a facut deosebirea de notare fata de lucrarea cu numarul 4 este reprezentat de text, un element foarte important. Imi place ideea de "smoking tires" precum si cea a culorilor deversificate. Felicitari!

Lucrarea 6 - Nota 4

Lucrarea 7 - Nota 6

Lucrarea 8 - Nota 6

Lucrarea 1 - Nota 4

Lucrarea 2 - Nota 6

Lucrarea 3 - Nota 6

Lucrarea 4 - Nota 9 Lucrarea are niste efecte uimitoare, textul nu se vede prea bine unde scrie sotw #26 in rest e ok, renderul e inegrat destul de bine.Lucrarea s-ar vedea mult mai bine pe o tema de forum deschisa la culoare.Imi pot da seama cine a facut-o, ii cunosc stilul.

Lucrarea 5 - Nota 4

Lucrarea 6 - Nota 3 Lucrarea mi se pare cea mai slaba de aici deoarece efectele sunt puse la intamplare, lumina vine aiurea, text exagerat de slab,puteai sa te concentrezi mai mult pe efecte si pe lumina.

Lucrarea 8 - Nota 4

• Lucrarea 1 - Nota 3
  • Lucrarea 2 - Nota 6
  • Lucrarea 3 - Nota 8
  • Lucrarea 4 - Nota 9 - Imi place intreaga compozitie. Dintre toate lucrarile prezentate, in aceasta culorile sunt alese perfect si depth-ul facut bine. Imi place ca aceasta lucrare e diferita fata de restul.
  • Lucrarea 5 - Nota 3
  • Lucrarea 6 - Nota 2 - Un simplu text pus in colturile unui stock caruia nu prea i-ai facut nimic nu iti pot aduce lucrarea in top.
  • Lucrarea 7 - Nota 6
  • Lucrarea 8 - Nota 7

Lucrarea 1 - Nota 4

Lucrarea 2 - Nota 3

Lucrarea 3 - Nota 7

Lucrarea 4 - Nota 8 - Este o lucrare buna, imi plac foarte mult culorile si cum a aplicat efectele de pe masina. A folosit niste culori calde care sunt placute ochiului, insa dimensiunea nu prea mi se pare prea buna pentru aceasta lucrare.

Lucrarea 5 - Nota 6

Lucrarea 6 - Nota 2 - Este o lucrare mult prea simpla, texturile sunt "aruncate" aiurea, iar text-ul nu este bine pozitionat..arata aiurea asa in colturi.

Lucrarea 7 - Nota 5

• Lucrarea 1 - Nota 4.
  • Lucrarea 2 - Nota 5.
  • Lucrarea 3 - Nota 9, in opinia mea cea mai buna din punct de vedere estetic. Combinatia culorilor calde cu acele texturi face ca lucrarea sa fie buna spre foarte buna. Felicitari.
  • Lucrarea 4 - Nota 8.
  • Lucrarea 6 - Nota 4.
  • Lucrarea 7 - Nota 3, de departe cea mai slaba, mult prea incarcata si text neintegrat.
  • Lucrarea 8 - Nota 5.

Lucrarea 1: nota 5;

Lucrarea 2: nota 7;

Lucrarea 3: nota 9 (complexă, culori calde alese foarte bine, ușor-diferită de celelalte iar efectele sunt bune și luminoase, ceea ce dă lucrării o aluare experimentată);

Lucrarea 4: nota 8;

Lucrarea 5: nota 7;

Lucrarea 6: nota 3 (text neintegrat bine, nuanța aceea de alb-negru nu dă bine lucrării, efecte puse aiurea);

Lucrarea 7: nota 6;

Lucrarea 8: nota 4.

Castigatorul celor 2 euro pe clienti.b-zone.ro oferiti drept premiu pentru castigarea SOTW #26 este, cu o medie a voturilor de 7.85, lucrarea cu numarul 4, facuta de catre ChillBrother. Felicitari!

Astept PM cu emailul cu care esti inregistrat pe clienti.b-zone.ro pentru a-ti putea ridica premiul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.