Jump to content

Bug [/carplate]

Cerne

Recommended Posts

Nick-ul tau: body97

Descrierea bugului: Am un Faggio de cateva zile. Am dat [/carplate] cu "body97". Dupa ce am dat mi-a aparut pe tablita dar cand reintru in joc nu mai scrie "body97" ca scrie ceva numere...si am incercat de mai multe ori dar tot asa se intampla.

Screenshot(s): EzIhwie.pngNu cred ca e nevoie de mai multe poze...sper ca e buna...

Edit: Degeaba Sexy, tot nu merge...

Nick-ul tau: body97

Descrierea bugului: Am un Faggio de cateva zile. Am dat [/carplate] cu "body97". Dupa ce am dat mi-a aparut pe tablita dar cand reintru in joc nu mai scrie "body97" ca scrie ceva numere...si am incercat de mai multe ori dar tot asa se intampla.

Screenshot(s): EzIhwie.pngNu cred ca e nevoie de mai multe poze...sper ca e buna...

Edit: Degeaba Sexy, tot nu merge...

Cum spune și cel de mai sus, trebuie să dai /carplate xxx și după /park ca să rămână numărul.

Încearcă asta și dacă nu merge sigur este un bug.

Dupa ce scrii /carplate text ,trebuie sa dai /park si iti va aparea. Sper sa rezolvi,asta e singura cale!

Cum spune și cel de mai sus, trebuie să dai /carplate xxx și după /park ca să rămână numărul.

Încearcă asta și dacă nu merge sigur este un bug.

Amuzant, nu are treaba cu /park.

Este un bug.

Poate mai are cineva control asupra scuterului tau si ii schimba numarul, daca ar fi fost un bug presupun ca trebuia sa il am si eu.

Multi au probleme la carplate , un prieten de-al meu avea un sunrise si a dat carplate cu numele lui, mie imi scria HITMAN si lui ii scria DONE. Se intampla foarte des bugul acesta , aseara cand eram la casa am vazut 3 faggio si 4 masini, toate cu numele SHR900 sau ceva de genu...

Va rog rezolvati bugul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.