Cerne Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Nick-ul tau: body97 Descrierea bugului: Am un Faggio de cateva zile. Am dat [/carplate] cu "body97". Dupa ce am dat mi-a aparut pe tablita dar cand reintru in joc nu mai scrie "body97" ca scrie ceva numere...si am incercat de mai multe ori dar tot asa se intampla. Screenshot(s): Nu cred ca e nevoie de mai multe poze...sper ca e buna... Edit: Degeaba Sexy, tot nu merge... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted February 9, 2013 Share Posted February 9, 2013 Dupa ce scrii /carplate text ,trebuie sa dai /park si iti va aparea. Sper sa rezolvi,asta e singura cale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Nick-ul tau: body97 Descrierea bugului: Am un Faggio de cateva zile. Am dat [/carplate] cu "body97". Dupa ce am dat mi-a aparut pe tablita dar cand reintru in joc nu mai scrie "body97" ca scrie ceva numere...si am incercat de mai multe ori dar tot asa se intampla. Screenshot(s): Nu cred ca e nevoie de mai multe poze...sper ca e buna... Edit: Degeaba Sexy, tot nu merge... Cum spune și cel de mai sus, trebuie să dai /carplate xxx și după /park ca să rămână numărul. Încearcă asta și dacă nu merge sigur este un bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI RS8 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Dupa ce scrii /carplate text ,trebuie sa dai /park si iti va aparea. Sper sa rezolvi,asta e singura cale! Cum spune și cel de mai sus, trebuie să dai /carplate xxx și după /park ca să rămână numărul. Încearcă asta și dacă nu merge sigur este un bug. Amuzant, nu are treaba cu /park. Este un bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Amuzant, nu are treaba cu /park. Este un bug. Asta i-am spus și eu. Dacă toată treaba aia nu merge înseamnă că este bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI RS8 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Asta i-am spus și eu. Dacă toată treaba aia nu merge înseamnă că este bug. Eu am spus ca nu e nevoie de /park Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Inainte puneai numarul pe care il vroiai si dadeai /towcar si aparea.Nu era nevoie de park, relog etc.Asta inseamna ca este bug.Raporteaza-l. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerne Posted February 12, 2013 Author Share Posted February 12, 2013 Este bug. Am incercat chestia cu /park insa tot asa apare. R o W e, asta am facut acum, l-am raportat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Ai inchis serverul imediat dupa ce ai pus numarul ? Mai incearca odata acum si vezi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K West Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Poate mai are cineva control asupra scuterului tau si ii schimba numarul, daca ar fi fost un bug presupun ca trebuia sa il am si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Are si altcineva astfel de probleme ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doddy Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Eu,cand am avut faggio acum cateva zile dar l-am vandut.Am dat /carplate doddy si nu imi aparea,am dat si tow si park Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robenho Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Mie nu imi ramane culoare. Chair daca dau park/ tow am culoarea de la stracci si daca dau /carcolor 7 de exemplu nu ramane Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiaN xD Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Multi au probleme la carplate , un prieten de-al meu avea un sunrise si a dat carplate cu numele lui, mie imi scria HITMAN si lui ii scria DONE. Se intampla foarte des bugul acesta , aseara cand eram la casa am vazut 3 faggio si 4 masini, toate cu numele SHR900 sau ceva de genu... Va rog rezolvati bugul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esquire ZEW Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Are si altcineva astfel de probleme ? Eu daca pun /carplate [---] si dau towcar ramane cel dinainte, daca dau /carplate [---] si dau /park ramane noul carplate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Pai asa si trebuie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.