Jump to content

AUDI RS8

VIP
 • Content Count

  8251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1648 Legendary

About AUDI RS8

 • Rank
  I am a GoodGuy :)
 • Birthday 05/01/1994

Contact Methods

 • Website URL
  http://myoldstyle.tumblr.com/
 • Skype
  bulgaru.888
 • Steam ID
  bulgaru2013

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitesti
 • Hobbies
  Work
  Fun
  Read
  Sleep

  Repeat

Previous Fields

 • Real name
  Mihai
 • RPG1 Nickname
  AUDI_RS8 ; Audi_S4
 • RPG2 Nickname
  AUDI_RS8 ; Chucky
 • MIX Nickname
  AUDI_RS8

Recent Profile Visitors

40332 profile views
 1. AUDI RS8

  Nick: AUDI_RS8 Level: 143 Vârstă (reală): 25 de ani Sex (real): masculin Vechime pe server: Peste 8 ani cu mici pauze. Aceste pauze au fost din pricina monotoniei pe care o simțeam zi de zi. RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/AUDI_RS8 Ai mai avut aceasta funcție?: Nu, însă am aplicat acum doi ani, dar m-am retras pentru a lăsa un prieten să-și atingă acest vis. Acum însă, am și eu această dorință, aceea de a deveni primar. Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Pot spune că experiența este un prim atu pe care-l am la această candidatură. Joc de opt ani pe serverul RPG1, ani în care am trecut prin funcția de lider, apoi de helper, iar la final am ajuns admin. Cu o vechime de trei ani (adunați), funcția de admin mi-a oferit o perspectivă diferită asupra jocului. Am putut observa diferite probleme, la care alții au închis ochii, însă eu am întins o mână. Un spirit de comunicare foarte mare mă împinge către această funcție, dorința de a ajuta și a face lucrurile perfecte sunt alte calități ce le pot atribui personalității mele. Consider ca pe lângă helperi, sau admini, și primarul are un rol important în îndrumarea jucătorilor. Deseori, trec pe la primărie și observ doi-trei jucători care stau acolo, aceștia probabil așteptându-și mult iubitul primar să-l întrebe sau să-i ceară diferite sfaturi. Evident, pe acolo bate vântul mai rău ca-n vestul sălbatic (Puya iz the real MVP). Eu mă voi ocupa în primul rând de acest aspect, îi voi ajuta, deoarece și eu am fost în situația lor, însă n-am avut parte de niciun suport. Toate lucrurile le-am învățat singur, treptat, iar acum aș vrea să împărtășesc toate tainele și secretele acestui joc cu toți jucătorii care-mi vor solicita ajutorul. Vreau să ajut la dezvoltarea serverului, fiind un primar cu idei unice și diferite. Mediul nou este o provocare pentru mine, și sunt sigur că-mi voi termina mandatul cu succes. Ador provocările, și nu renunț așa ușor. Ce intenționez să fac pentru jucători: Nu voi repeta faza cu taxa de 1$, deoarece este o frază folosită de trei ani, fiecare a ținut taxa de 1$. Ar putea fi ceva standard, însă fiți siguri că 1$ sau 4$ nu se vor observa. Dimpotrivă, fiind economia așa de ridicată, vor putea fi ajutați și mai mulți jucători. Pe lângă taxa zilnică pe care o voi împărți jucătorilor cu nivel mic, voi organiza și evenimente cu premii speciale (asta în funcție de ajutorul din partea STAFF-ului). Dacă nu, voi apela la clasicul „cash” cu care deja sunteți obișnuiți. Vechile excursii pe Chilliad sau prin alte locații vor reveni odată cu mandatul meu, live cu diferiți jucători, dezbateri pe diferite teme, poate chiar un psiholog în timpul meu liber pe care-l mai am. Nu vă gândiți că la mine puteți apela și pentru sfaturi în joc, ofer și sfaturi în viața reală. Mulțumesc pentru timpul acordat citirii aplicației puțin cam detaliate, mulțumesc pentru tot suportul acordat și succes tuturor ce mai candidează pentru această funcție. O zi bună!
 2. AUDI RS8

  Noi suntem viitorul, Romania are nevoie de noi!!! Știți că până la urmă din cele 4 servere va fi doar unul, așa cum era prin 2011? Adăugând o mână de copiii începători, plângăcioși și plini de sine într-o echipă cu oameni maturi și deștepți... Oh! Asta va fi interesant de văzut.
 3. Salut Am si eu problema incerc sa fac o aplicatie la o factiune dar imi da eroare si imi zice ca suntpe blacklist as dori sa stiu de ce cand si penru ce . Va multumesc pentru timpul acordat o zi buna in continuare

 4. AUDI RS8

  Puteti aplica pana pe data de 30.03.2018 pentru postul de primar pe luna Aprilie.
 5. AUDI RS8

  Puteti vota: https://www.rpg.b-zone.ro/players/poll/143
 6. Succes

  1. a l e c s
  2. Vengador

   Vengador

   Te lasi nab? Si pe mine ma luau ganduri de astea nostalgice in aceasta seara minunata :))

 7. Salut, am fost banat de gatre adminul Gabita2000 pentru o dovada care presupune el ca am wall. Vreau sa-mi fie scos banul pentru ca nu am nimic in PC, se vede clar pe dovada ca stateau afk la spawn, daca aveam wall se mai vedea si prin ceilalti pereti nu numai la spawn. Daca o sa banati asa mai multi playeri cum am fost eu banat pe nedrept, se duce sv-ul.

 8. Bulgare , vezi ca ti-am trimis un pm .

 9. Audi rs8 uitate pe forum la mine la cereri unban cum isi face de cap Usp si mi-a dat ban

   

 10. AUDI RS8

  Nu aici postezi modurile
 11. AUDI RS8

  Closed
 12. AUDI RS8

  S-a terminat questu de mult
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.