Jump to content

SOTW #27

MrYonutz
 Share

Recommended Posts

• Signature of the week numer: 27
  • Tema / Resurse: Trebuie sa folositi in mod obligatoriu unul dintre renderele: 1 / 2 / 3 in realizarea unei semnaturi de tip smudge. De asemenea trebuie sa folositi pentru text, tot obligatoriu, unul dintre fonturile: 1 / 2
  • Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 470x250, se accepta si semnaturi verticale
  • Regulament: CLICK AICI
  • Durata: Pana pe 15.Februarie.2013, ora 22:00
  • Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #27", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ". / Castigatorul va primi 2 euro pe clienti.b-zone.ro.

Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd

Edited by MrYonutz
Prelungire termen

Lucrarea 1 - Nota 9 - Imi place la nebunie ideea ta pentru smudge. Chiar nu m-as fi gandit la asa ceva. Culorile sunt alese foarte bine, integrarea render-ului mi se pare buna si de asemenea, textul este foarte bine integrat. Felicitari.

Lucrarea 2 - Nota 6

Lucrarea 3 - Nota 8

Lucrarea 4 - Nota 4 - Am acordat aceasta nota deoarece render-ul nu este bine integrat. Acele spotlights nu ajuta cu nimic lucrarea. Pe langa toate acestea, nici smudge-ul nu este reusit.

Lucrarea 1: NOTA 8;

Lucrarea 2: NOTA 5 (îmi pare rău, dar nu-mi place cum ți-a ieșit „SMUDGE-ul”, contrastul fotbalistului prea închis, iar acea lumina integrată pe minge afectează foarte mult lucrarea);

Lucrarea 3: NOTA 7;

Lucrarea 4: NOTA 9 (mi se pare cea mai reușită lucrare, cu toate că „SMUDGE-ul” nu este unul prea reușit, dar îmi place textul, „SPOTLIGHTS” integrate bine, de asemenea ajută cu foarte mult lucrarea și în mare parte această creație este cea mai vizibilă, din pricina „SHARPEN-ului”; felicitări).

Lucrarea 1 - Nota 9 - Imi place smudge-ul ala de pe background, render-ul si textul le-ai integrat bine, culorile arata bine, efectele sunt bine aplicate. Felicitari!

Lucrarea 2 - Nota 5

Lucrarea 3 - Nota 6

Lucrarea 4 - Nota 4 - Nu prea a iesit smudge-ul ala de pe background, text-ul nu e bine pozitionat..e prea "dezordonata".

Lucrarea 1 - Nota 10 - Văd că a fost folosit şi un radial blur asupra smudge-ului aplicat pe background. Îmi place mai ales textul "KARIM" şi cum a fost integrat acesta faţă de render. Renderul este bine poziţionat faţă de background, iar efectul acela de lumină pus chiar între textul "KARIM" şi render face ca totul să arate mult mai frumos. Felicitările mele!

Lucrarea 2 - Nota 6

Lucrarea 4 - Nota 4 - Nu îmi place cum a fost aplicat smude tool pe background, pe lângă faptul că a fost trecut cu smudge peste render, iar acesta nu este bine integrat în imagine. Singurul lucru pe care îl pot aprecia este textul, acesta fiind bine poziţionat.

Lucrarea 1

Lucrarea 2 - Nota 5:

Lucrarea 3 - Nota 8: Inceputul lucrarii a fost foarte bun. Pozitia render-ului este foarte bine gandita, amplasata central, astfel incat sa te poti juca cu multe "filters". Primul layer ce l-ai folosit pentru background (textura) este la fel bine ales. Ceea ce ai gresit, a fost continuarea. Cred ca puteai lucra foarte mult folosind cateva "C4D". "Coloring"-ul din pacate nu este bine ales. Fata render-ului reprezinta un punct mort al lucrarii.

Lucrarea 4 - Nota 3: Fara dubii, lucrarea aceasta este sub aspectul celorlate. Ai incercat tu un "smudge" dar nu ti-a iesit. Cele doua texturi din spatele lui benzema sunt "lq", in special cea de culoare alba, nu isi are rostul.

Lucrarea 1 - Nota 9. De departe cea mai buna lucrare de aici, renderul integrat minunat si culorile foarte bune.

Lucrarea 2 - Nota 7.

Lucrarea 3 - Nota 6.

Lucrarea 4 - Nota 4. Render neintegrat, smudge si text nereusite.

Ok am inteles

Da, aici e pe note. Si aici voteaza doar juriul.

O sa fii sanctionat pentru postul tau.

Nu ştii să citeşti din câte imi dau seama. Aici au voie doar organizatorii şi juraţii să POSTEZE.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.