paLmaT Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Propunerea este despre orase. Propun sa se faca un oras sau doua. Pt fiecare oras sa se aleaga un primar sau prin alte concursuri. Aceste orase sa contina primar, munictori , dizainarii orasului, seriful, vanzator,,, job mai precis. E super asa..... am jucat eu pe un servar, nu pot sa dau nume si am fost primar ..... e super asa.... platiti chiria saptamanala din roasul in care faceti parte, etc e super..... Astept pro sau contra...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Şi zici că te-ai gândit mult? Contra. Nu o să vezi aşa ceva pe b-zone, e Role-Play ce zici tu acolo. Nu ar fi o idee rea dar e mult de muncă pentru a implementa aşa ceva şi nu va fi nimeni de acord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popandau Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Contra. Tu vezi ca serverul e hostat impreuna cu alte 2 si e un lag nesuferit? In plus nu suntem asa multi, iar cum majoritateau au 10 ani or sa isi bata joc de functie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paLmaT Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Si eu am lucrat la un servar de minecraft si nu e asa de greu sunt doar pluginuri...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vennom Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Cum s-a zis si mai sus, ce zici tu acolo este RP, iar serverul dupa cum poti vedea, nu este RP ( are pvp on s.a.m.d ). Plus de asta, doar seara vad ca sunt cate 15 playeri on, inca nu avem de ce sa facem orase, doar orase fantoma In viitor daca o sa vreti mai multi, cand o sa avem constant 30-40 de playeri poate o sa ne mutam pe RP ( aceiasi harta ). Deci momentan propunerea este RESPINSA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts