AiMEER Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Buna seara tuturor, vreau sa vin cu o propunere distractiva sa zic asa, banuiesc ca stiti cu totii dansul acela "Harlem Shake" ( => videoclip pt necunoscatori), as vrea sa facem si noi asa ceva pe server, il punem pe youtube, facem vizualizari si atragem mai multi playeri + ca ne distram. Planul meu ar fi asa: Kelton sa posteze un anunt pe server, ca "sambata la ora xx:xx" filmari pentru Harlem Shake si sa gasim un priceput in ale filmatului sa facem ceva frumos.Astept pareri PRO si CONTRA . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trip. Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 PRO, pare interesant, m-aș implica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 CONTRA, nu se fac propuneri aici.Toti cocalarii s-au dat pe dastea si pe rapp.Nu are sens asa ceva.A aparut acum si toti au innebunit cu treaba asta..E trist.La fel si cu ”gangam style”. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AiMEER Posted February 17, 2013 Author Share Posted February 17, 2013 Asta e altfel de propunere, n-are legatura cu partea tehnica a serverului sa zic asa Tu nu te-ai saturat de dm la waruri,afaceri si afk ? Sa facem si ceva frumos, distractiv...eu m-am plictisit de monotonia asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCasian Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 CONTRA. Multi vor veni pentru a-si bate joc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 Ceva de genul: http://forum.b-zone.ro/topic/115595-cel-mai-tare-videoclip/ Nu. Dupa parerea mea, ar iesi o prostie..chiar si daca am incerca, in conditiile actuale nu am avea cu cine sa lucram pentru asa ceva, ma refer la jucatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.