Bogdan Constantin Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Nick: BaguvXv Raspuns: Rentroom Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1oS Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Nick: B1oS Răspuns: Roomrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Nick: psoN Raspuns: Rentmoor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendrik Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Nick: vo0d0ox Răspuns: rentroom Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 Câștigătorul ediției 93 este PopandaulX ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 94 Cuvânt: tresteveeunq. Indiciu: comandă. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW AnTiDoT Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Nick: AnTiDoT Raspuns: requestevent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kes Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Nick: An0Nim Raspuns: requestevent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin49 Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Nick: FlorineL49 Raspuns: requestevent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendrik Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Nick: vo0d0ox Raspuns: /requestevent Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleTrouble Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Nick:DoubleTrouble Raspuns: requestevetn Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 Câștigătorul ediției 94 este AnTiDoT ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 95 Cuvânt: draspows. Indiciu: - Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitzza Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Nick:[Ro]MiTzZzA Răspuns: Password Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Nick: psoN Raspuns: Swapsord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aK macabru Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 (edited) Nick: macabru Răspuns: Swapdros Edited April 13, 2013 by aK macabru Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 14, 2013 Author Share Posted April 14, 2013 Câștigătorul ediției 95 este [Ro]MiTzZzA ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 96 Cuvânt: nontag. Indiciu: cartier. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRATEC Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Nick: [AIM]TRATEC Răspuns: ganton Link to comment Share on other sites More sharing options...
AeRoXZ Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Nick: AeRoXZ Raspuns: Nagton Link to comment Share on other sites More sharing options...
aK macabru Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Nick: macabru Răspuns: Tagnon Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Nick: psoN Raspuns: tagonn Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L POPCORN Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Nick:PopCorn Răspuns: ganont Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN SainT Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Nick: [CBN]SainT Răspuns: Ganton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekill Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Nick:Rekill Raspuns:ganton Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmZ Posted April 14, 2013 Share Posted April 14, 2013 Nick:dmZ Raspuns:Sitronada Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Câștigătorul ediției 96 este [AIM]TRATEC ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 97 Cuvânt: rollemidi. Indiciu: cartier. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aK macabru Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Nick: macabru Raspuns: Dillimore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts