B1oS Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Nick: B1oS Raspuns: sla Ventursa Link to comment Share on other sites More sharing options...
S k e l e T Posted June 12, 2013 Share Posted June 12, 2013 Nick: Skeletul Răspuns: Las Venturas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF Cipri Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Nick: [GF]Cipri. Raspuns: Las Venuars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATIZ drunKer Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Nick: drunKer Răspuns: Las Venturas Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaniMulti Sictir Pufos GEN Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Nick: ReXoNa Răspuns: Las Venturas Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Toriino Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Nick: Allecu Răspuns: Las Venturas Link to comment Share on other sites More sharing options...
OC Anthony Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Nick: Rzvn21 Răspuns: Las Venturas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lloyd69 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Nick: Lloyd Răspuns: Las Venturas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FearLLeSS Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Nick: FearLLeSS Răspuns: LasVenturas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeagleX Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Nick:Deagle[X[ Raspuns: Las Venturas Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Ms Posted June 15, 2013 Share Posted June 15, 2013 Nick:Soldier.askk1. Raspuns: Las Ventruas Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Câștigătorul ediției 149 este xEzio ($500) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $500. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 150 (ultima) Cuvânt: Z-Bone. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JmecK Magnificul Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Nick:dark_darkness Raspuns: B-zone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nale Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 Nick: Nale Raspuns: B-zone Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted June 16, 2013 Author Share Posted June 16, 2013 Câștigătorul ediției 150 este dark_darkness ($500) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Aceasta a fost ultima ediție a acestui event. Voi reveni cu o altă ediție în toamnă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted June 18, 2013 Author Share Posted June 18, 2013 Organizatorul intermediar al acestui event va fi Jackie Dee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Dee Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Voi reveni cu o altă ediție în toamnă. Organizatorul intermediar al acestui event va fi Jackie Dee. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $500. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 151 Cuvânt: athdechmat. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R4in Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Nick:R4in Raspuns:deathmatch Link to comment Share on other sites More sharing options...
OC Anthony Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Nick:Rzvn21 Raspuns:deathmatch Link to comment Share on other sites More sharing options...
B1oS Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nick: B1oS Raspuns: Matchdeath Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nick: psoN Raspuns: DethaMacth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladuttzz VO DA Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nick: Vladuttzz Raspuns: Death Match(DM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeagleX Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nick:Deagle[X] Raspuns: Death Match Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rashford Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nick:Bobby. Raspuns: Death Match Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaniMulti Sictir Pufos GEN Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Nick:ReXoNa Raspuns: Death Match Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts