Jump to content

vand euro clientii bz

AnGeL si sPriTe

Recommended Posts

Mda.. - 32 lei și te-am facut și cu minute din cauza unei vanzatoare .....

DACA SCRIA IN PRIMU POST CA ACCEPT SI MINUTE ITI LASAM COMANDA

Daca tu nu te uiti pe ce dai bani :|

daca luai 3e cu 32 lei? :))

EDIT: NU IMI PASA CE ZICI TU :)

DACA SCRIA IN PRIMU POST CA ACCEPT SI MINUTE ITI LASAM COMANDA

Daca tu nu te uiti pe ce dai bani :|

daca luai 3e cu 32 lei? :))

Nu are rost sa mai continuam, invatare de mine sa nu mai cumperi de la astfel de oameni... Acum tu ai ramas cu minutele eu cu nimic :)

Nu are rost sa mai continuam, invatare de mine sa nu mai cumperi de la astfel de oameni... Acum tu ai ramas cu minutele eu cu nimic :)

Ti-am pus 8e in cont :)

asta e am ramas eu pe -8e ....

Alta data sa vezi ce sa cumperi... daca eram in locul tau o terminam pe aia de la magazin

Am luat 2 cometuri :)) Angel is the best ;) Luati cu incredere de la el se merita iesiti in + cu 20-25 de lei se merita va zic..la 24 de euro care i-am dat pe 2 cometuri am dat 135 de lei..Ieftin Cumparati cu incredere!!!!!!!!!!

Neserios,una zici alta faci,sti la ce ma refer:) ar trebui sa te pun sa-mi cauti cumparator acuma ca din cauza ta pierd eu 150ron.

Si tu ai cumparat minute? Voi sunteti mamaliga cand mereti sa cumparati credit...si catre mine o zis minute in euro ? Am zis nu "DOAR EURO" voi probabil ati zis da si vo dat minutele nu creditu si casa nu va pacaliti intrebati intai cat e euro pentru ca uni au cu 5.5 lei alti au cu 6.5 trebuie sa fi destept

p.s Eu tocmai am m-ai luat 20 de euro...e de incredere ..60 de euro am luat pana acuma si n-a dat teapa cu nici 1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.