MefX Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Eu am spus euro nu minute Imi pare rau alta data sa fii mai ATENT ! Mda.. - 32 lei și te-am facut și cu minute din cauza unei vanzatoare ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeL si sPriTe Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Mda.. - 32 lei și te-am facut și cu minute din cauza unei vanzatoare ..... DACA SCRIA IN PRIMU POST CA ACCEPT SI MINUTE ITI LASAM COMANDA Daca tu nu te uiti pe ce dai bani daca luai 3e cu 32 lei? EDIT: NU IMI PASA CE ZICI TU Link to comment Share on other sites More sharing options...
MefX Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 DACA SCRIA IN PRIMU POST CA ACCEPT SI MINUTE ITI LASAM COMANDA Daca tu nu te uiti pe ce dai bani daca luai 3e cu 32 lei? Nu are rost sa mai continuam, invatare de mine sa nu mai cumperi de la astfel de oameni... Acum tu ai ramas cu minutele eu cu nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeL si sPriTe Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 Nu are rost sa mai continuam, invatare de mine sa nu mai cumperi de la astfel de oameni... Acum tu ai ramas cu minutele eu cu nimic Ti-am pus 8e in cont asta e am ramas eu pe -8e .... Alta data sa vezi ce sa cumperi... daca eram in locul tau o terminam pe aia de la magazin Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e g o l a s Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Doresti cumva cod reincarcare orange 10 e ? Daca da cum facem si cati euro dai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeL si sPriTe Posted March 12, 2013 Author Share Posted March 12, 2013 nu am nevoie de Orange Mai am in jur de 100e pe clinetii din 249e deci: hurry up Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG BLack Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Am luat 2 cometuri Angel is the best Luati cu incredere de la el se merita iesiti in + cu 20-25 de lei se merita va zic..la 24 de euro care i-am dat pe 2 cometuri am dat 135 de lei..Ieftin Cumparati cu incredere!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaqtbird Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Neserios,una zici alta faci,sti la ce ma refer:) ar trebui sa te pun sa-mi cauti cumparator acuma ca din cauza ta pierd eu 150ron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG BLack Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Neserios,una zici alta faci,sti la ce ma refer:) ar trebui sa te pun sa-mi cauti cumparator acuma ca din cauza ta pierd eu 150ron. Si tu ai cumparat minute? Voi sunteti mamaliga cand mereti sa cumparati credit...si catre mine o zis minute in euro ? Am zis nu "DOAR EURO" voi probabil ati zis da si vo dat minutele nu creditu si casa nu va pacaliti intrebati intai cat e euro pentru ca uni au cu 5.5 lei alti au cu 6.5 trebuie sa fi destept p.s Eu tocmai am m-ai luat 20 de euro...e de incredere ..60 de euro am luat pana acuma si n-a dat teapa cu nici 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LYRiCss Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 De incredere omu !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnGeL si sPriTe Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Nu mai am euroi de vanzare am vandut toti cei 249e Multumesc celor care au avut incredere in mine si mai au Poate o sa mai vand candva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.