paLmaT Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 (edited) Sper sa nu va suparati dar am postat si eu ce am putut sa fac, fara tutoriale. Prima mea creatie in 2011 cand aveam numele .CadavrU. si eram in Corleone. Si acuma, am facut una mica si simpla sa dea bine pe forum cand postez. A-si dori daca se poate sa ma ajutati cu cateva tutoriale sau lucruri sa pot sa invat si eu mult mai multe. Va multumes ! Edited March 2, 2013 by paLmaT Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyNceD Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Imi place mult a 2-a si textul e atasat bine si i-ai ales un text potrivit. Dar incearca sa postezi cat mai multe creeati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Imi plac lucrarile, tine-o tot asa. Felicitarile mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Nu ai mai postat creatii de 2 saptamani. Daca vrei sa continui, vei trimite PM unui designer pentru a-ti deschide topicul. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts