Joaquin Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Nume: Joaquin Ce problemă ai?: La laptop, nu se aude nimic. Nici pe Youtube/Mess/Facebook, nimic. Apare jos acolo, în dreapta unde dai sonorul mai încet/mai tare, apare linia verde, care dovedește că sonorul merge. Dar, nu se aude nimic. Merge doar pe căști, cum bag căști de PC sau unele de telefon, se aude la căști . O scurtă descriere a situației: Am zis mai sus . Screenshot: Vă dați seama și fără screen . Alte precizări: Mulțumesc pentru timpul acordat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Reinstaleaza driver-ul de sunet, in unele cazuri la laptopuri este incorporat in driver-ul de la placa de baza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joaquin Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 Am făcut deja asta, am reinstalat și widowsul.. în zadar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 (edited) Dute cu laptop-ul la un service , e o problema hardware . Topic Closed . Edited March 2, 2013 by Weeld Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts