Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Red Dragon Triad - Anunțuri importante/Important announcements

MefX
 Share

Recommended Posts

Maine, 11 august 2014, ora 12:45 va asteptam in fata HQ-ului pentru disputarea war-urilor. Inainte de toate cititi topicul evidenta war (http://forum.b-zone....arwar-evidence/) unde puteti gasi toate detaliile privind activitatea si scorul, atat personal cat si general.

Invoirile se accepta pana la 12:30 doar cu un motiv bine intemeiat. Cine face cerere mai tarziu nu-i va mai fi luata in considerare. Sunt acceptate maxim 4 cereri de invoire .

Maine,12 August 2014,la ora 12:45,sunteti rugati sa va prezentati in fata HQ-ului pentru disputarea war-urilor.Invoirile se accepta pana la ora 12:30,dar numai cu un motiv bine intemeiat,daca cineva face cererea mai tarziu,aceasta nu va fi luata in considerare.Daca aveti o problema urgenta,si doriti sa plecati in timpul war-urilor,vorbiti cu un rank 5+,altfel ve-ti fi trecuti absenti.Prezenta de astazi a fost una buna,dar mereu este loc de mai bine.Maine vom ataca un turf extrem de greu,si vreau cat mai multa activitate din partea voastra,pentru a-l putea cucerii.Astazi s-au acceptat cam multe cereri de invoire,asadar,maine se accepta maxim 3 invoiri,nu va cer sa jucati toata ziua,vreau doar sa fiti online de la ora 13:00 pana la ora 15:00,deoarece avem un obiectiv stabilit,si suntem foarte aproape de a-l realiza,insa nu putem face asta fara ajutorul vostru.

Edited by meeeeeeeeeeeeeeez

Maine,13 August 2014,la ora 12:45,sunteti rugati sa va prezentati in fata HQ-ului pentru disputarea war-urilor.Invoirile se accepta pana la ora 12:30,dar numai cu un motiv bine intemeiat,daca cineva face cererea mai tarziu,aceasta nu va fi luata in considerare.Daca aveti o problema urgenta,si doriti sa plecati in timpul war-urilor,vorbiti cu un rank 5+,altfel ve-ti fi trecuti absenti.Astazi prezenta a fost excelenta,maine imi doresc o prezenta ca cea de astazi,daca nu chiar mai bine,deoarece dupa cum ati vazut si voi,incepem sa atacam turf-uri din ce in ce mai grele,turf-uri pe care nu le putem castiga fara macar 25 de membrii PE ZONA.

Maine,14 August 2014,la ora 12:45,sunteti rugati sa va prezentati in fata HQ-ului pentru disputarea war-urilor.Invoirile se accepta pana la ora 12:30,dar numai cu un motiv bine intemeiat,daca cineva face cererea mai tarziu,aceasta nu va fi luata in considerare.Daca aveti o problema urgenta,si doriti sa plecati in timpul war-urilor,vorbiti cu un rank 5+,altfel ve-ti fi trecuti absenti.Prezenta de astazi mi-a placut,insa pana la war-ul cu Tsar Bratva,cand ati vazut ca avem 5 runde,ati inceput sa iesiti,si la un moment dat eram doar 13 pe zona,si ei 20,scorul putea fi intors,insa important e ca am reusit sa pastram turf-ul pana la urma.De maine,nu iese NIMENI pana nu vad 8 runde,dupa cum ati vazut si voi,turf-urile devin tot mai greu de castigat,pe masura ce ne apropiem de HQ-ul celor din Southern Pimps .Pe ziua de maine se accepta maxim 4 cereri de invoire.

Duminica 17 August se va organiza o sedinta ,pe tema warurilor de saptamana viitoare . Vreau ca majoritatea membrilor sa fie online .

O sa stabilim impreuna ce dorim sa facem si ce target ne alegem pentru aceste waruri. Vreau sa discutam cateva lucruri importante legate de activitate .

Toata lumea sa fie in HQ la ora 20:55 .

Prezenta este obligatorie .

Cererile de invoire se accepta cu un motiv bine intemeiat .

Absenta nemotivata se va sanctiona cu Faction Warn , iar intarzierea cu amenzi .

Ora sedintei este 21:00

Edited by SQ Slade

Maine,17 August 2014,la ora 12:45,sunteti rugati sa va prezentati in fata HQ-ului pentru disputarea war-urilor.Invoirile se accepta pana la ora 12:30,dar numai cu un motiv bine intemeiat,daca cineva face cererea mai tarziu,aceasta nu va fi luata in considerare.Daca aveti o problema urgenta,si doriti sa plecati in timpul war-urilor,vorbiti cu un rank 5+,altfel ve-ti fi trecuti absenti.Pana acum ne-am descurcat bine,insa abia de maine incepe adevarata munca,asa ca vreau sa vad cat mai multa activitate si seriozitate din partea voastra.V-am spus si la sedinta,nu va cer sa stati online 24/24,vreau sa va vad doar 2 ore la war,nu cred ca cer prea mult. # Maine nu se accepta nici o cerere de invoire,si se vor sanctiona toate absentele.

Maine, 19 august 2014, ora 12:45 va asteptam in fata HQ-ului pentru disputarea war-urilor. Inainte de toate cititi topicul evidenta war ( http://forum.b-zone....arwar-evidence/) unde puteti gasi toate detaliile privind activitatea si scorul, atat personal cat si general.

Invoirile se accepta pana la 12:30,si cu un motiv bine intemeiat. Cine face cerere mai tarziu nu-i va mai fi luata in considerare. Sunt acceptate maxim 2 cereri de invoire.

Noul sistem de war este in versiunea beta. Asta nu inseamna ca aveti motive sa lipsiti la war. Turfurile vor reveni inapoi. Saptamana asta va fi un 'antrenament'.

Maine,20 August 2014,la ora 12:45,sunteti rugati sa va prezentati in interiorul HQ-ului pentru disputarea war-urilor.Invoirile se accepta pana la ora 12:30,dar numai cu un motiv bine intemeiat,daca cineva face cererea mai tarziu,aceasta nu va fi luata in considerare.Daca aveti o problema urgenta,si doriti sa plecati in timpul war-urilor,vorbiti cu un rank 5+,altfel ve-ti fi trecuti absenti.Am fost anuntat ca toate bug-urile ce tin de noua metoda de war au fost rezolvate,astfel,de maine intram in program normal.Vreau activitate si seriozitate cat mai mare din partea voastra.Tot de maine,vom incepe sa ii sanctionam pe cei care nu au job-ul de arms dealer,asa ca ATENTIE.Prea multi s-au plans ca nu se dau arme la war,si am observat si singur asta,de aceea ne-am hotarat sa trecem la fapte.Dupa cum vedeti,mai avem foarte putin si ne atingem obiectivul,si pentru asta trebuie sa ne punem la punct din mai multe puncte de vedere.Pe ziua de maine,se mai accepta doar 2 cereri de invoire !

Maine,21 August 2014,la ora 12:45,sunteti rugati sa va prezentati in interiorul HQ-ului pentru disputarea war-urilor.Invoirile se accepta pana la ora 12:30,dar numai cu un motiv bine intemeiat,daca cineva face cererea mai tarziu,aceasta nu va fi luata in considerare.Daca aveti o problema urgenta,si doriti sa plecati in timpul war-urilor,vorbiti cu un rank 5+,altfel ve-ti fi trecuti absenti.Prezenta de astazi a fost buna pana intr-un punct,pana la war-ul cu Tsar Bratva,unde v-ati cam facut de cap.In 3 saptamani,e primul war pe care il pierdem in LV,si sper eu ca ultimul.Dupa cum ati vazut,am inceput sa luam masuri in legatura cu inactivitatea si nepasarea,deci aveti grija ce faceti. Pe ziua de maine nu se accepta nici o cerere de invoire,vreau prezenta maxima.

Maine,25 August 2014,la ora 12:45,sunteti rugati sa va prezentati in interiorul HQ-ului pentru disputarea war-urilor.Invoirile se accepta pana la ora 12:30,dar numai cu un motiv bine intemeiat,daca cineva face cererea mai tarziu,aceasta nu va fi luata in considerare.Daca aveti o problema urgenta,si doriti sa plecati in timpul war-urilor,vorbiti cu un rank 5+,dor este de preferat sa vorbiti direct cu mine,pentru a-mi fi mai usor cand fac evidenta,altfel ve-ti fi trecuti absenti.Saptamana ce urmeaza,va fi cea mai grea saptamana de pana acum,din mai multe puncte de vedere.Dupa cum stiti,Bratva s-au pus serios pe treaba,si ne va fi EXTREM de greu sa ii batem,mai ales la turf-urile din apropierea HQ-ului lor,de aceea vreau sa va prezentati intr-un numar cat mai mare.O alta problema pe care o vom intampina,va fi lipsa lui Slade,astfel,de maine,eu alaturi de rank 4+,ne vom ocupa de organizarea war-urilor,dar in principiu eu.Chiar daca Slade va fi absent pe parcursul war-urilor,mi-a dat mana libera la sanctiuni,deci cine nu asculta de mine,va fi sanctionat ca atare.Va fi o saptamana foarte grea,dar sper sa ne descurcam.Tin sa va rog un lucru,ca sa nu sanctionez pe capete,si apoi sa ma injurati cu prima ocazie,ascultati ce va spun eu,si ce va spun rank4+,astfel nu for exista probleme.Pe ziua de maine se accepta maxim 3 invoiri.

Maine,25 August 2014,la ora 12:45,sunteti rugati sa va prezentati in interiorul HQ-ului pentru disputarea war-urilor.Invoirile se accepta pana la ora 12:30,dar numai cu un motiv bine intemeiat,daca cineva face cererea mai tarziu,aceasta nu va fi luata in considerare.Daca aveti o problema urgenta,si doriti sa plecati in timpul war-urilor,vorbiti cu un rank 5+,dor este de preferat sa vorbiti direct cu mine,pentru a-mi fi mai usor cand fac evidenta,altfel ve-ti fi trecuti absenti.Prezenta de astazi a fost una jalnica,au fost 13 membrii care au lipsit,deja incepeti sa ne luati de prosti.Repet pentru a 10-a oara,nu va tin legati de calculator 24 de ore din 24,vreau doar sa intrati 2 ORE PE ZI,cer oare prea mult ? Voi sanctiona de acum din ce in ce mai drastic,pana va reveniti.Pe ziua de maine se accepta maxim 3 cereri de invoire.

Astazi,27 August 2014,la ora 12:45,sunteti rugati sa va prezentati in interiorul HQ-ului pentru disputarea war-urilor.Invoirile se accepta pana la ora 12:30,dar numai cu un motiv bine intemeiat,daca cineva face cererea mai tarziu,aceasta nu va fi luata in considerare.Daca aveti o problema urgenta,si doriti sa plecati in timpul war-urilor,vorbiti cu un rank 5+,dor este de preferat sa vorbiti direct cu mine,pentru a-mi fi mai usor cand fac evidenta,altfel ve-ti fi trecuti absenti.Fata de ziua de marti,ieri pot spune ca ne-am descurcat chiar bine.Eu unul am vrut sa dau niste sanctiuni,dar Slade a spus sa va las mai moale.Sper ca astazi sa ne prezentam asa cum ne-am prezentat in zilele noastre bune,pentru ca avem inca de demonstrat ceva.Pe ziua de astazi se accepta maxim 3 cereri de invoire.

Maine,28 August 2014,la ora 12:45,sunteti rugati sa va prezentati in interiorul HQ-ului pentru disputarea war-urilor.Invoirile se accepta pana la ora 12:30,dar numai cu un motiv bine intemeiat,daca cineva face cererea mai tarziu,aceasta nu va fi luata in considerare.Daca aveti o problema urgenta,si doriti sa plecati in timpul war-urilor,vorbiti cu un rank 5+,dor este de preferat sa vorbiti direct cu mine,pentru a-mi fi mai usor cand fac evidenta,altfel ve-ti fi trecuti absenti.Astazi v-ati descurcat binisor la war,cu exceptia war-ului de la hq pimps,insa recunosc ca acel turf este mult mai greu ca celelalte,asadar momentan este cam tot ce va pot cere.Maine,vreau o prezenta macar ca cea de astazi,daca nu chiar mai buna ! Pe ziua de maine se accepta maxim 3 cereri de invoire !

Maine, 3 Septembrie 2014, la ora 12:45, sunteti rugati sa va prezentati in interiorul HQ-ului pentru disputarea war-urilor. Invoirile se accepta pana la ora 13:00 fix, dar numai cu motiv bine intemeiat. Daca aveti o problema urgenta, si doriti sa plecati in timpul war-urilor, vorbiti cu un rank 5+. De preferat este sa ii transmiteti direct liderului. War-urile de saptamana aceasta sunt foarte importante iar cerintele sunt mari, avem nevoie de activitate cat mai mare. Pe ziua de maine se accepta maxim 3 cereri de invoire.

Maine, 4 Septembrie 2014, la ora 12:45, sunteti rugati sa va prezentati in interiorul HQ-ului pentru disputarea war-urilor. Invoirile se accepta pana la ora 13:00 fix, dar numai cu motiv bine intemeiat. Daca aveti o problema urgenta, si doriti sa plecati in timpul war-urilor, vorbiti cu un rank 5+. De preferat este sa ii transmiteti direct liderului. War-urile de saptamana aceasta sunt foarte importante iar cerintele sunt mari, avem nevoie de activitate cat mai mare pentru a evolua de la stadiul de 21 de teritorii. Pe ziua de maine se accepta maxim 3 cereri de invoire.

Duminica 07 Septembrie se va organiza sedinta saptamanala . Vreau ca majoritatea membrilor sa fie online .

Avem cateva lucruri de stabilit , incepand cu saptamana viitoare .

Toata lumea sa fie in HQ la ora 20:55 .

Prezenta este obligatorie .

Cererile de invoire se accepta cu un motiv bine intemeiat .

Absenta nemotivata se va sanctiona cu Faction Warn , iar intarzierea cu amenzi .

Ora sedintei este 21:00

Maine, 11 Septembrie 2014, la ora 19:45, sunteti rugati sa va prezentati in interiorul HQ-ului pentru disputarea war-urilor. Invoirile se accepta pana la ora 20:00 fix, dar numai cu motiv bine intemeiat. Daca aveti o problema urgenta, si doriti sa plecati in timpul war-urilor, vorbiti cu un rank 5+. De preferat este sa ii transmiteti direct liderului. Pe ziua de maine se accepta maxim 3 cereri de invoire.

P.S: Daca castigam maine ca si astazi, 4/4, primiti fiecare player prezent la toate war-urile o prima de 25.000$. Succes!

Edited by SQ AndreiLolzaa

Astazi, 12 Septembrie 2014, la ora 19:45, sunteti rugati sa va prezentati in interiorul HQ-ului pentru disputarea war-urilor. Invoirile NU se accepta astazi(doar cazurile speciale). Daca aveti o problema extrem de urgenta, si doriti sa plecati in timpul war-urilor, vorbiti cu un rank 5+. De preferat este sa ii transmiteti direct liderului. Astazi este o zi foarte importanta. Este sansa noastra sa cucerim tot orasul Las Venturas, de aceea as dorii cat mai mare prezenta la war-uri.

Edited by SQ AndreiLolzaa

Maine, 22 septembrie 2014, ora 19:45 va așteptam in fata HQ-ului pentru disputarea war-urilor. Înainte de toate citiți topicul evidenta war ( http://forum.b-zone....arwar-evidence/) unde puteți găsi toate detaliile privind activitatea și scorul, atât personal cât și general.

Invoirile se accepta pana la 19:30, și cu un motiv bine întemeiat. Cine face cerere mai târziu nu-i va mai fi luata în considerare. Sunt acceptate maxim 4 cereri de învoire. Am postat aici pentru cei care au uitat sa intre la war. Poate dacă vom fi mai multi, vom spera la victorie. Cine nu e prezent la war fără cerere de învoire sau inactivitate va primi Fwarn.

Duminica 05 Octombrie 2014 se va organiza o sedinta. Prezenta est obligatorie. Daca nu puteti ajunge face o cerere de invoire sau veti primi FW.

Avem cateva lucruri de stabilit, incepand cu saptamana viitoare .

Toata lumea sa fie in HQ la ora 21:00 .

Sunday 05 October 2014 will be held a meeting. Presence is required If you can't reach make a activity consent otherwise you will receive FW.

We have to fix some things, starting with next week.

Everybody be in HQ at 21:00.

• Nick:Maxim.7

• Rank:5

Anunt:Astazi 09.10.2014 la ora 20:55 va asteptam in HQ pentru disputarea war-ului de pe HQ.Invoirile se accepta pana la 20:00 numai cu un motiv bine intemeiat.Daca vreti sa va invoiti in timpul war-urilor vorbiti cu un rank 5+.Se accepta maxim 3 invoiri.Cine absenteaza va primi FW.

• Nick: AlexX[DOUD]

• Rank: 4

Anunt: Maine, 14.10.2014 la ora 21:25 va asteptam in HQ pentru disputarea war-ului de pe HQ. Invoirile se accepta pana la 21:00 numai cu un motiv bine intemeiat. Daca vreti sa va invoiti in timpul war-ului vorbiti cu un rank 5+. Se accepta maxim 3 invoiri. Cine absenteaza va primi FW.