Jump to content

mez

Member
  • Posts

    2101
  • Joined

  • Last visited

About mez

  • Birthday 04/16/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Suceava

Previous Fields

  • Real name
    Florin
  • RPG1 Nickname
    eFFFACER

Recent Profile Visitors

9112 profile views

mez's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

125

Reputation

  1. mez

    Bine v-am gasit si bine v-am regasit pe unii din voi, incepand de astazi vom fi colegi. O seara faina va doresc.
  2. mez

    Nick: eFFFACER Am dat teste cu: [AIM]Marian Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Bine ai venit in ordinul Lanterna Verde.
  3. mez

    Nick: eFFFACER Am dat teste cu: Emerad Rezultatul probei de regulament: 0.5/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Welcome.Ai grija ce faci la war !
  4. mez

    Ca simplu jucator,am si eu dreptul sa-mi exprim oarecum opinia,fie ea buna sau gresita.Eu unul n-am votat niciuna din variantele de mai sus,nu pentru ca nu-mi plac,din potriva,toate sunt bune si ar trebuii adaugate.. Tocmai asta ma "deranjeaza" oarecum.De ce nu le putem avea pe toate? Inteleg.. E mult de munca si nu le-ati putea adauga pe toate odata.. Dar macar 2/3 sa zicem..Sincer,acest sondaj mi se pare inutil.Nu as vrea sa supar pe cineva,dar mi se pare ca avem "dreptul" sa alegem ceva ce oricum va fi adaugat.Pe mine cel putin,acest sondaj nu ma incanta cu nimic.Da,ar fi niste update-uri bune,dar mi se pare ca sunt menite sa ne inchida gura oarecum.Atat pe parcursul anilor,cat si in sondajul precedent,multa lume si-a exprimat dorinta in legatura cu un anticheat (inclusiv eu),anticheat pe care l-ati promis chiar voi acum ceva vreme,si despre care nu s-a auzit niciodata nimic.Vreti sa faceti cu adevarat ceva cu care sa multumiti playerii ? Faceti un anticheat.Ma indoiesc ca din donatiile pe care le primiti constant,nu va permiteti sa cheltuiti ceva banuti pentru a platii pe cineva priceput in domeniu,care sa lucreze cot la cot cu scripterii,in realizarea unui anticheat de durata.
  5. mez

    Nick: eFFFACER Am dat teste cu: [GF]Roberto Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Bine ai venit !
  6. mez

    Nick: eFFFACER Am dat teste cu: [bERE]CrimsoN. Rezultatul probei de regulament: 0.5/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 2/5 (Desii au fost mult mai multe duele) Rezulat: RESPINS / ADMIS: RESPINS Alte precizari?: Mai mult noroc data viitoare !
  7. Pentru cei care inca n-au vazut sau completat sondajul,va rog sa o faceti,poate totusi n-o sa fie in zadar: http://forum.b-zone.ro/topic/294256-sondaj-b-zone/ Cat despre war-uri,sunt multumit,nu foarte,pentru ca prezenta putea fi mult mai buna.Daca am fi fost CEL PUTIN 27/28 pe turf cum ar fi normal (avand in vedere ca suntem un gang care are pretentia la turf-uri),altfel ar fi decurs lucrurile..Ne-am fi putut aseza frumos undeva,sa stam la influenta,si sa ii asteptam pe ei sa vina,nu sa ii alergam pe turf.Poate altfel va decurge situatia maine. O seara cat mai placuta in continuare !
  8. mez

    Ar cam fi cazul ca acel anticheat sa apara,anticheat pe care ni l-ati promis inca de craciunul trecut si totusi de atunci nu s-a mai auzit nimic de el.Sunt convins cata munca necesita un anticheat facut de la 0 si totodata perfect functionabil,insa nu trebuia sa il promiteti,atata timp cat acesta nu era realizat in totalitate si perfect functionabil.Ceea ce spun eu se vede si in sondaje...Principala problema pe aceasta comunitate,sunt codurile si persoanele care le folosesc.Chiar daca scripterii de care dispuneti nu reusesc singuri sa il duca la bun sfarsit,ar trebui sa cautati persoane capabile sa va ajute,fie ele si din exteriorul comunitatii.Si asta cat mai repede...Pentru ca lumea s-a cam saturat.
  9. mez

    Nick: eFFFACER Am dat teste cu: c0d Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Welcome.
  10. mez

    Nick: eFFFACER Am dat teste cu: bitsa93[Legend] Rezultatul probei de regulament: 1/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Welcome.
  11. mez

    Nick: eFFFACER Am dat teste cu: Zamba Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 1/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: RESPINS Alte precizari?: Poate cu alta ocazie.
  12. mez

    Nick: eFFFACER Am dat teste cu: Nutline Rezultatul probei de regulament: 0/3 Rezultatul probei de arme ( x/5): 3/5 Rezulat: RESPINS / ADMIS: ADMIS Alte precizari?: Welcome !
  13. Sincer sa va zic,nu am meritat sa castigam ultimul war,nu la cum v-ati comportat la restul,l-am castigat din noroc,asta a fost tot.Vi s-a vorbit degeaba,de 3 saptamani in coace tot primiti sfaturi,dar nu vreti nicicum sa bagati la cap.Am putea sa castigam,chiar am putea,dar asta doar daca incepeti sa bagati la cap.Pot face o lista intreaga cu oameni care au intrat aici doar din indulgenta,nu ca si-ar fi meritat locul foarte mult,si din cauza acestor persoane noi sunem cum suntem..Ba va inteleg,nu va duce capul sa faceti +,ori sunteti mai anei de fel,dar fratilor,va adunati toti,va urcati pe o cladire,intrati intr-un beci ceva,si stati acolo,NEMISCATI,lasatii pe cei care sunt capabili sa faca +.Ajutati macar cu influenta,daca cu altceva nu sunteti in stare.Voi spuneti ca am ceva cu voi,dar cand vad asemenea situatii tampite,imi vine sa mananc tastatura.Spre exemplu: Cum sa pleci cu strech la war,cand jos ai 5 masini care te asteapta? DE CE AR VREA CINEVA SA MEARGA CU STRECH,cand jos are masini,pentru ca fvr primiti imediat dupa ce il cereti,nu cred ca de cand am luat sublider a fost o situatie in care cineva sa ceara fvr,si eu sa nu dau.Asta e..O sa ne ridicam,cand o sa incepeti sa mai bagati la cap,si EFECTIV SA GANDITI PUTIN,asa .. cat sa va deosebiti de plante. Poate cineva chiar ar aprecia ajutorul meu,dar na..Am promis ceva,cuiva,si acum trebuie sa stau sa suport tot felul de specimene. : http://postimg.org/image/n7d1eyhdj/
  14. mez

    Nu chiar.. mai astept.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.