bAk k Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Deci, astazi am venit de la scoala, am aprins pc-ul si a inceput sa miroasa a ars. Cand am aprins pc-ul unitatea se aprinde dar beculetul rosu sta aprins non-stop la fel ca cel verde, dar monitorul se aprinde imi zice NO SIGNAL DETECTED si se pune intr-o culoare portocalie din cea verde. Va rog sa ma ajutati cat mai rapid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Deci, astazi am venit de la scoala, am aprins pc-ul si a inceput sa miroasa a ars. Cand am aprins pc-ul unitatea se aprinde dar beculetul rosu sta aprins non-stop la fel ca cel verde, dar monitorul se aprinde imi zice NO SIGNAL DETECTED si se pune intr-o culoare portocalie din cea verde. Va rog sa ma ajutati cat mai rapid. Exista si un model care trebuie sa fie respectat : http://forum.b-zone.ro/topic/112956-model-ajutor/ Dute cu unitatea la un service daca nu te pricepi sa umblii in ea mai bine . Ecranul nu pare sa aiba nimic , incearca-l la alt calculator . Topic Closed . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts