Jump to content

[Portofoliu] Marcus

Marcus
 Share

Recommended Posts

nvSVTj5.jpgbAlSTJn.jpg

VNkMbN8.png

nmjrAMy.png

jCDZOtc.jpg

Edited by Marcus

Si ce daca a facut-o dupa un tutorial?Ceea ce conteaza e ca i-a iesit foarte bine.

Atunci cand faci un border incearca sa pui la "choke":100% iar la 'Size":1px

Edited by sRashomon12

New List :

Avatare: RFmwWEK.jpgQ0UkzG0.jpgYOjwDoP.jpg

Logo:

__________________________________________________________________________________________________

8aVYrcV.png

__________________________________________________________________________________________________

oOUkllj.png

HEzuvGw.png

OlfRY3g.png

Edited by Marcus

Lucrarile sunt destul de bine lucrate, mai ales ca sunt facute din capul tau. Tine-o tot asa , iar in timp te vei perfectiona si mai mult. Sunt curios, ce tip de Photoshop folosestI? Folosesti si alte programe gen Cinema4D sau afterefects?

Ai niste lucrari interesante.

Se vede cat ai evoluat in ultima vreme.Din cate vad eu,ai postate doar lucrariile de le sectiunea "cereri",incearca sa pui si alte lucrari facute de tine in timpul tau liber(dupa tutoriale sau facute din capul tau)si incearca sa alegi un font mai frumos la avatare.

In rest n-am ce zice,imi plac lucrariile tale si mult succes in continuare.

Lucrarile sunt destul de bine lucrate, mai ales ca sunt facute din capul tau. Tine-o tot asa , iar in timp te vei perfectiona si mai mult. Sunt curios, ce tip de Photoshop folosestI? Folosesti si alte programe gen Cinema4D sau afterefects?

Folosesc doar Photoshop CS 5.

Ai niste lucrari interesante.

Se vede cat ai evoluat in ultima vreme.Din cate vad eu,ai postate doar lucrariile de le sectiunea "cereri",incearca sa pui si alte lucrari facute de tine in timpul tau liber(dupa tutoriale sau facute din capul tau)si incearca sa alegi un font mai frumos la avatare.

In rest n-am ce zice,imi plac lucrariile tale si mult succes in continuare.

Mersi, o sa downloadez niste fonturi noi, mersi de sfat :*!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.