Jump to content

[Portofoliu] Marcus

Marcus
 Share

Recommended Posts

Felicitari, am parcurs toate 3 paginilie, si ai lucrari foarte dragute acuma, ai evoluat frumos .

Mult noroc si cat mai multe lucrari frumoase, imi place avatarul 5.

Dar mai ai grija la text, deoarece de multe ori strica lucrarea, nu il face foarte mare .

Te astept la portofoliu meu daca ai timp !

Edited by BebeRo

Background-u' este frumos,dar renderul nu se potriveste deloc.

Daca puneai alt render iesea mult mai frumos,in rest totul este okey.

Mie unul place,felicitari pentru munca depusa.

Stiu ce zici.

Am vrut sa schimb renderul dupa, dar nu iesea la fel.

O sa iti trimit ceva prin PM :D

Mersi pentru feedback :*

De ce ai lasat backgroundul la userbar alb ? se vede urat si puteai folosi un font mai serios pentru el ..

Cand faci un avatar / semnatura .. nu pozitionezi niciodata extul in colt sau jos ... strica foarte mult semnatura / avatarul rareori sunt datile cand arata bine.. cat despre culori sunt foarte sterse, iar backgroundul mai putea fi lucrat..

Keep working !

De ce ai lasat backgroundul la userbar alb ? se vede urat si puteai folosi un font mai serios pentru el ..

Cand faci un avatar / semnatura .. nu pozitionezi niciodata extul in colt sau jos ... strica foarte mult semnatura / avatarul rareori sunt datile cand arata bine.. cat despre culori sunt foarte sterse, iar backgroundul mai putea fi lucrat..

Keep working !

Multumesc pentru sfaturi.

Am facut un fel de user bar, o parere despre acesta?

cD6dXPW.png

J6991Sg.png

Edited by Marcus

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.