Jump to content

DarkNexus-Ce Ziceti?

Recommended Posts

Nume: Ion (DarkNexus)

Ce problema ai?: Nu am nicio problema

O scurta descriere a situatiei: Am nevoie de o consultatie. Ce ziceti de urmatoarea configuratie. Pareri, propuneri, sfaturi.

Screenshot: c822bc577d.png

Alte precizari: La RAM este 8GB (adica 2x 4GB)

salut dark.

memoria cache a procesorului e cam mica, dar asta nu conteaza avand in vedere ca este dual core.

placa video raport pret calitate e foarte buna la fel si memoria ram. HDD-ul e unul standard, deci e ok.

Eu iti recomand sa il cumperi daca il folosesti pentru jocuri,filme,muzica,web browsing.

salut dark.

memoria cache a procesorului e cam mica, dar asta nu conteaza avand in vedere ca este dual core.

placa video raport pret calitate e foarte buna la fel si memoria ram. HDD-ul e unul standard, deci e ok.

Eu iti recomand sa il cumperi daca il folosesti pentru jocuri,filme,muzica,web browsing.

deci anume pentru aceste scopuri il procur, as pune un processor mai puternic doar ca bugetul numi permite, la memoria RAM voi pune 8GB care sper ca va spori lucrul calculatorului.Mersi de parere.

In prezent procesoarele de tip INTEL nu isi merita banii,prea scumpe.

In schimb ai putea sa iti pui 4 GB RAM + un procesor triple core de la AMD athlon x3 3,2 ghz si sa ii deblochezi al4-lea core,facandu-l in Amd Phenom II x4 3,2ghz.

La pret ai iesii la fel

inca ceva,de la placa aia video sa nu te astepti la performante prea mari,e noua,dx11 tot ce trebuie dar are memoria bandwidth slaba..

...inca ceva,de la placa aia video sa nu te astepti la performante prea mari,e noua,dx11 tot ce trebuie dar are memoria bandwidth slaba..

Pai sper ca jocurile din 2010-2012 vor merge normal la Configuratie Medie si Resolutie de 1280x1024. In privinta procesorului AMD, multi zic ca e putin mai slab decit Intel dar si mai ieftin, doar ca eu nu prea am nevoie sa ruleze ideal. La moment am Intel Pentium 4 2.8GHz, ruleaza foarte greu si nu prea ma deranjeaza,doar ca mai bine sa ma asigur cu ceva nou.

Da...procesorul si placa trebuie schimbate pentru performante mai bune...

Celelalte sunt chiar bune, mai ales daca folosesti PC-ul in special pentru jocuri / programe...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.