DarkNexus Posted March 5, 2013 Share Posted March 5, 2013 Nume: Ion (DarkNexus) Ce problema ai?: Nu am nicio problema O scurta descriere a situatiei: Am nevoie de o consultatie. Ce ziceti de urmatoarea configuratie. Pareri, propuneri, sfaturi. Screenshot: Alte precizari: La RAM este 8GB (adica 2x 4GB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Ai putea sa-ti cauti un procesor mai bun si eventual o placa mai buna , depinde acum in ce bani vrei sa te incadrezi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkNexus Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 Deci sunt din Moldova, buget 5000lei(aprox. 1650roni). La noi e putin mai scump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianuLSefuu Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 salut dark. memoria cache a procesorului e cam mica, dar asta nu conteaza avand in vedere ca este dual core. placa video raport pret calitate e foarte buna la fel si memoria ram. HDD-ul e unul standard, deci e ok. Eu iti recomand sa il cumperi daca il folosesti pentru jocuri,filme,muzica,web browsing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkNexus Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 salut dark. memoria cache a procesorului e cam mica, dar asta nu conteaza avand in vedere ca este dual core. placa video raport pret calitate e foarte buna la fel si memoria ram. HDD-ul e unul standard, deci e ok. Eu iti recomand sa il cumperi daca il folosesti pentru jocuri,filme,muzica,web browsing. deci anume pentru aceste scopuri il procur, as pune un processor mai puternic doar ca bugetul numi permite, la memoria RAM voi pune 8GB care sper ca va spori lucrul calculatorului.Mersi de parere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 In prezent procesoarele de tip INTEL nu isi merita banii,prea scumpe. In schimb ai putea sa iti pui 4 GB RAM + un procesor triple core de la AMD athlon x3 3,2 ghz si sa ii deblochezi al4-lea core,facandu-l in Amd Phenom II x4 3,2ghz. La pret ai iesii la fel inca ceva,de la placa aia video sa nu te astepti la performante prea mari,e noua,dx11 tot ce trebuie dar are memoria bandwidth slaba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkNexus Posted March 7, 2013 Author Share Posted March 7, 2013 ...inca ceva,de la placa aia video sa nu te astepti la performante prea mari,e noua,dx11 tot ce trebuie dar are memoria bandwidth slaba.. Pai sper ca jocurile din 2010-2012 vor merge normal la Configuratie Medie si Resolutie de 1280x1024. In privinta procesorului AMD, multi zic ca e putin mai slab decit Intel dar si mai ieftin, doar ca eu nu prea am nevoie sa ruleze ideal. La moment am Intel Pentium 4 2.8GHz, ruleaza foarte greu si nu prea ma deranjeaza,doar ca mai bine sa ma asigur cu ceva nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG CreS Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Da...procesorul si placa trebuie schimbate pentru performante mai bune... Celelalte sunt chiar bune, mai ales daca folosesti PC-ul in special pentru jocuri / programe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumaangel Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 poate un hard mai spatios putin..asta depinde si de cate porcarii tii in pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkNexus Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 Daca pun Intel G2120 si Sapphire Radeon HD7770 GHZ Edition 1GB ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crisrko Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Nu pune niciun Intel G, mergi pe i5, macar un i3. Cat te costa Intel G-urile alea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Ai primit destule pareri , topic closed ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts