Mr Spoke Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 (edited) Nume: Mr.Spoke Ce problema ai?: Mi-am cumparat un hard - disk nou de 160 GB acum o 2 saptamani , iar acum 2 zile mi-am reinstalat windows-ul "Win7" totul bine si frumos si de ieri tot mi-i se blocheaza, adica inainte de a se bloca hard-ul scoate un "tic" si bum s-a blocat. O scurta descriere a situatiei: - Screenshot: - Alte precizari: Multumesc. Edited March 6, 2013 by Mr Spoke Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkNexus Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Verifica Cablul de la HDD si dul la verificare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Spoke Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 Verifica Cablul de la HDD si dul la verificare Sunt bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkNexus Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 ok, dar care sunt semnele care arata ca anume HDD se blocheaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Spoke Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 (edited) adica inainte de a se bloca hard-ul scoate un "tic" si bum s-a blocat. De la el scoate "tic-ul ala" s-au mai is cazuri cand downloadez ceva prin torrent si inainte de a se opri torrentul (nu de downloadat) iar scoate un ticait. PS: Se blocheaza si compul Edited March 6, 2013 by Mr Spoke Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkNexus Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Mai reinstaleaza odata windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Instealeaza driverele de la calculator . ( am avut si eu problema asta si trebuie sa-ti instalezi driverele ) Intra in my computer , device manager si instealeaza-le . Daca nu cunoasteti problema nu mai raspundeti sa induceti omul in eroare . Topic Closed . ( Daca nu te descurci sau nu-ti merge imi dai un PM ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts