Jump to content

San Fierro Opening - Preview

Vittorio Salvatore
 Share

Recommended Posts

ioi' da ce aprig-super-activ o' sarit baciu' Gheorghe. Ca taci ma, tu care nu sti ce e ala un /banmyself te bagi in seama. Pai daca tot vrei sa iti explic, de tip nu imi place deloc. Face parte din grupa 'fantasticii' de pe B-Zone. Da bine, asta doar intre ei, de afara sunt priviti total diferit. Lasand asta la o parte, critic ce a lucrat el, nu pe el. Pe el il cricit altundeva daca e cazul. Asta ca sa nu fie nici o discutie in legatura cu aceasta tema, scurt si la obiect, poza este taiata ca din wc.

M-as abtine in locul tau. Nu iti convine si punct, fara alte comentarii.

Daca mi-as bate capul cu personaje ipocrite ca tine, as ajunge la sapa de lemn.

Si nu, nu ma obliga sa iti aduc aminte de acele PM-uri ( :* (o) ).

M-as abtine in locul tau. Nu iti convine si punct, fara alte comentarii.

Daca mi-as bate capul cu personaje ipocrite ca tine, as ajunge la sapa de lemn.

Si nu, nu ma obliga sa iti aduc aminte de acele PM-uri ( :* (o) ).

Hai ca deja devi amuzant. Ma ameninti cu PM-uri? Ai lipsa de fier sau ceva? Ce zici sa iti aduc eu aminte de cat te rogi de Radu sa te accepte in Hitman. Lasand asta, daca primesti o critica trebuie neaparat sa dai quote sa te scoti. Toate astea sunt din cauza atitudinii tale. Apropo, nu te duci sa ii lasi comment la head pe profil? Sti tu, fazele alea ale tale cu "o, vad ca esti de partea mea".. Sa mai avem de ce rade.

Hai ca deja devi amuzant. Ma ameninti cu PM-uri? Ai lipsa de fier sau ceva? Ce zici sa iti aduc eu aminte de cat te rogi de Radu sa te accepte in Hitman. Lasand asta, daca primesti o critica trebuie neaparat sa dai quote sa te scoti. Toate astea sunt din cauza atitudinii tale. Apropo, nu te duci sa ii lasi comment la head pe profil? Sti tu, fazele alea ale tale cu "o, vad ca esti de partea mea".. Sa mai avem de ce rade.

Jalnic. Pe langa faptul ca duci lipsa de cunostinte gramaticale, te faci de rusine prin modul de a te exprima. Iti este caracteristica zicala: Vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri.

Urat. Nu ai originalitate.

ioi' da ce aprig-super-activ o' sarit baciu' Gheorghe. Ca taci ma, tu care nu sti ce e ala un /banmyself te bagi in seama. Pai daca tot vrei sa iti explic, de tip nu imi place deloc. Face parte din grupa 'fantasticii' de pe B-Zone. Da bine, asta doar intre ei, de afara sunt priviti total diferit. Lasand asta la o parte, critic ce a lucrat el, nu pe el. Pe el il cricit altundeva daca e cazul. Asta ca sa nu fie nici o discutie in legatura cu aceasta tema, scurt si la obiect, poza este taiata ca din wc.

Toate posturile astea sunt posturi aiurea, inclusiv primul, care sa zicem ca e putin mai on topic.

Dupa ce ca te bate limba romana cu 3-0 la masa verde mai esti si tare in gura si atotstiutor.

O sa-ti arat doar cateva din greselile gramaticale pe care le-ai facut: "devi", "Ce zici sa iti aduc eu aminte de cat .... sa te accepte in Hitman." - aici trebuie semnu' intrebarii, ca d-aia e intrebare. "sa ii lasi comment la head pe profil" ? Sa ii lasi comment LUI head pe profil. Dupa, "sti"-ul cel de toate zilele. Astea sunt doar din ultimu' post.

Asa ca iti recomand sa o lasi mai moale cu aroganta si fazele astea de prost gust. Oi fi facut tu ce-ai facut pe movie sau unde ai facut, oi avea tu VIP, da' daca nu esti in tema nu te baga, nu comenta. Si, daca tot o faci, fa-o cu cap.

Acestea fiind scrise, topic closed, ca deja o dati in altele.

Edited by MrYonutz
closed

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.