Jump to content

The walking dead - Premiul BAFTA pentru cel mai bun joc din 2012

gamerRoby
 Share

Recommended Posts

Iata cum The Walking Dead a devenit unul dintre cele mai apreciate jocuri ale tuturor timpurilor, iar creatorii sai, cei de la telltale games se bucura din plin de asta. The walking dead este un joc structurat pe 5 episoade, in care personajul principal ia majoritatea deciziilor importante, si poate schimba decisiv cursul actiunii. Insa ceea ce am observat este ca piata romana de gameri nu a apreciat prea mult acest joc, si pur si simplu nu inteleg de ce, poate pt ca este plina de asa zisi " gameri " care stiu decat minecraft ? Dar in fine, sa revenim la adevaratul joc, The Walking Dead jocul va continua si cu sezonul 2, cu alte personaje cele mai probabil , veti vedea ceea ce se intampla in ultimul episod, aici, in acest ultim episod a fost pentru mine cel mai frumos moment din istoria jocurilor pe care le-am jucat, ajungand intr-un final sa plang.

Iata si cateva videoclipuri gasite de mine(comentate in romana ) in legatura cu walking dead, desi sunt postate dintr-o postura comica/ ironica:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.