Jump to content

Bug calculare scor WAR.

South  Y o z u k i

Recommended Posts

Daca membrul care are cele mai multe deaths ia CRASH , da /q , sau iese pur si simplu din joc( cu 1 minut inainte de a se termina warul si nu mai intra in joc pana se termina warul activ) , va fi inregistrat ca a avea cele mai multe deaths doar ca nu se mai arata scorul , de aceea apare -0 ,sper ca te-am lamurit

Daca membrul care are cele mai multe deaths ia CRASH , da /q , sau iese pur si simplu din joc( cu 1 minut inainte de a se termina warul si nu mai intra in joc pana se termina warul activ) , va fi inregistrat ca a avea cele mai multe deaths doar ca nu se mai arata scorul , de aceea apare -0 ,sper ca te-am lamurit

Pai nu a luat.Are ultimu login la 18:04..Si el a iesit pe la 19:10..

Sigur cel care a luat worst nu era in-game cand s-a afisat scorul si de aia a aparut cu -0.A mai fost raportat din cate imi aduc aminte.

Chiar si asa..NU ar fi normal sa ia cel cu cele mai multe deaths, si nu cel care a dat /q ?

ZoZoM *

Rank: 1

Ultima logare: 08.03.2013 18:04

copiat acum de pe rpg members , el a intrat la 18:04 in joc , si poate a iesit la 18:59 , poate si la 18:30 , adica daca membrul cu cele mai multe deaths nu este in joc, el ia worst doar ca nu apare cat a avut pe - , apare doar -0

Chiar si asa..NU ar fi normal sa ia cel cu cele mai multe deaths, si nu cel care a dat /q ?

colegul tau a avut cele mai multe deaths , doar ca nu apare ce scor a avut , poate a avut -2 , poate -10 , cel cu cele mai multe deaths ia worst , doar ca nu apare ce scor a facut

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.