South Y o z u k i Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Nick-ul tau:Rowe. Descrierea bugului:Am luat la war -2 si totusi cel care a fost la Worst a luat -0 .Nu faceti pentru +1, Astept sa vad ce are de spus DOAR Madalin Screenshot(s): http://postimage.org/image/acjq01j81/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Raducu Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Daca membrul care are cele mai multe deaths ia CRASH , da /q , sau iese pur si simplu din joc( cu 1 minut inainte de a se termina warul si nu mai intra in joc pana se termina warul activ) , va fi inregistrat ca a avea cele mai multe deaths doar ca nu se mai arata scorul , de aceea apare -0 ,sper ca te-am lamurit Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Daca membrul care are cele mai multe deaths ia CRASH , da /q , sau iese pur si simplu din joc( cu 1 minut inainte de a se termina warul si nu mai intra in joc pana se termina warul activ) , va fi inregistrat ca a avea cele mai multe deaths doar ca nu se mai arata scorul , de aceea apare -0 ,sper ca te-am lamurit Pai nu a luat.Are ultimu login la 18:04..Si el a iesit pe la 19:10.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Sigur cel care a luat worst nu era in-game cand s-a afisat scorul si de aia a aparut cu -0.A mai fost raportat din cate imi aduc aminte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Y o z u k i Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Sigur cel care a luat worst nu era in-game cand s-a afisat scorul si de aia a aparut cu -0.A mai fost raportat din cate imi aduc aminte. Chiar si asa..NU ar fi normal sa ia cel cu cele mai multe deaths, si nu cel care a dat /q ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Raducu Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 ZoZoM * Rank: 1 Ultima logare: 08.03.2013 18:04 copiat acum de pe rpg members , el a intrat la 18:04 in joc , si poate a iesit la 18:59 , poate si la 18:30 , adica daca membrul cu cele mai multe deaths nu este in joc, el ia worst doar ca nu apare cat a avut pe - , apare doar -0 Chiar si asa..NU ar fi normal sa ia cel cu cele mai multe deaths, si nu cel care a dat /q ? colegul tau a avut cele mai multe deaths , doar ca nu apare ce scor a avut , poate a avut -2 , poate -10 , cel cu cele mai multe deaths ia worst , doar ca nu apare ce scor a facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Chiar si asa..NU ar fi normal sa ia cel cu cele mai multe deaths, si nu cel care a dat /q ? Pai probabil el a avut cele mai multe deaths. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mastertrap21 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Am descoperit problema, se va rezolva in urmatoarea versiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.