Kyle Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 (edited) Nick: Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Logo Imagine (Optional): - cum e asta gen,doar ca sa scrie Navarro,si al gen de text si culoare. Tema (In caz ca nu exista o imagine): Nu am una anume Text: Un simplu Navarro,elegant. Dimensiuni: Voi stiti mai bine,vreau sa mi-o pun ca semnatura. Alte precizari: Nu conteaza textul,culoarea,cum stiti voi,dar sa fie ceva simplu si frumos,apreciez toate logo-urile. FARA STRACCI FAMILY,doar Navarro Edited March 8, 2013 by Navarro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 (edited) Edited March 8, 2013 by TOV Tomyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Mersi,dar fara Stracci,eu sunt civil *laugh* Sa scrie doar Navarro Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Fara civil,doar Navarro,mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprites Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
US Ghidus Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 (edited) Imi ajung,multumesc tuturor pentru ca v-ati straduit,o seara buna. Toate sunt frumoase,felicitari,si sper sa faceti din ce in ce mai frumoase lucrari. Ti-am ales lucrarea Tomyy,mi-a placut textul ales,si coroana. Edited March 8, 2013 by Navarro Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Ti-ai ales. Tomyy primeste 4 puncte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts