SawyerRPG Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 (edited) Nick: Maniak Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar Imagine (Optional): http://imgur.com/w9kksSF Tema (In caz ca nu exista o imagine): Text: Maniak Dimensiuni: Sa fie perfecta pentru avatar. Alte precizari: Sa fie ceva finut, lucrat frumos, nu un text pe mijlocul pozei: MANIAK. Intelegeti ce vreau sa zic. Si mai este ceva, daca va uitati atent, in coltul din stanga sus este scris un E.K , daca puteti sa il stergeti. Edited March 10, 2013 by Maniack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SawyerRPG Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 Am pus prima data o poza, din greseala, dupa am schimbat poza. Numai e messi. Este poza pe care o am si la avatar. Scuze pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Nu ai 200 de posturi. Interdictie 5 zile. Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts