Jump to content

Logo-uri factiuni

AsaSSinuL1
 Share

Recommended Posts

Multumesc tuturor.Voi pune si la Fireman/Paramedic si la restul factiunilor,azi.Da desigur.

Barzini font: Kimberley (OT1)

Cuneo font: Marketing Script

Hitman font: Molot

Modificate:

29mrs4m.png

2zi2650.png

25a7nn8.png

211q5h2.png

P.S: Nu mai pot edita.Revin si cu National Guard si School instructor.

Tot mai astept logo-ul pentru Tow Truck ..:-<

Va pronuntati toti. dar nu-i aratati unul putina apreciere pentru timpul pe care l-a pierdut. Dati-i si lui un + pentru incurajare, zgarcitilor. Nu le mai pastrati pentru Kelton, Mastertrap si Bobo.. ca nu va aduce asta niciun beneficiu.

Asasine, esti pe drumul cel bun. Practice makes perfect! Ti-as da un + dar mi-am terminat portia pe ziua de azi.

Cu cât ai fost plătit ca să spui asta? :)

Userul are liberul arbitru la dispoziţie. Dacă userul vrea dă +, dacă nu vrea pur şi simplu lasă o părere şi cu asta basta.

Sincer să fiu, nu că m-aş descurca mai bine, dar am văzut logo-uri care să arate mai bine de atât. Nu o lua ca pe o insultă, dar singurul logo care îmi place este cel de la Paterno fiindcă ai ales bine culoarea, îmi place acel layer mask folosit pentru luciu şi felul în care ai aşezat shape-ul.

Cu cât ai fost plătit ca să spui asta? :)

Userul are liberul arbitru la dispoziţie. Dacă userul vrea dă +, dacă nu vrea pur şi simplu lasă o părere şi cu asta basta.

Sincer să fiu, nu că m-aş descurca mai bine, dar am văzut logo-uri care să arate mai bine de atât. Nu o lua ca pe o insultă, dar singurul logo care îmi place este cel de la Paterno fiindcă ai ales bine culoarea, îmi place acel layer mask folosit pentru luciu şi felul în care ai aşezat shape-ul.

Nu a fost platit cu nimic.El a decis sa scrie singur.Si dupa pararea mea are dreptate.Stiu ca ai vazut logo-uri mai bune,dar sa fim seriosi.Aici nu sunt profesionisti in PS ca sa iasa perfect.Fiecare face cum poate,daca tu ai vazut un profesionist pe ceva site.Asta deja e problema ta.Cine chiar apreciaza va da + cine nu,va lasa doar parerea.

P.S: Iar nu am putut da edit,so:

dy9et.png

2jm8k.png

Edited by AsaSSinuL1

Nu a fost platit cu nimic.El a decis sa scrie singur.Si dupa pararea mea are dreptate.Stiu ca ai vazut logo-uri mai bune,dar sa fim seriosi.Aici nu sunt profesionisti in PS ca sa iasa perfect.Fiecare face cum poate,daca tu ai vazut un profesionist pe ceva site.Asta deja e problema ta.Cine chiar apreciaza va da + cine nu,va lasa doar parerea.

P.S: Iar nu am putut da edit,so:

dy9et.png

2jm8k.png

Foarte frumos logo-ul pentru TTC, l-am pus deja la semnatura..ai inca un +1 de la mine.

Ai facut o treaba minunata ! Ai + din partea mea si astept un logo putin mai "interesant" pentru Taxi Cab Company !

Am citit toate comentariile, unele cu rost, altele fara. Tu incearca sa iti realizezi ceea ce iti propui si nu ii baga in seama pe cei care vor sa te dea inapoi !

Te felicit inca o data pentru timpul tau pierdut in folosul, daca nu al comunitatii, macar al factiunilor !

Ai facut o treaba minunata ! Ai + din partea mea si astept un logo putin mai "interesant" pentru Taxi Cab Company !

Am citit toate comentariile, unele cu rost, altele fara. Tu incearca sa iti realizezi ceea ce iti propui si nu ii baga in seama pe cei care vor sa te dea inapoi !

Te felicit inca o data pentru timpul tau pierdut in folosul, daca nu al comunitatii, macar al factiunilor !

Multumesc frumos,am sa revin cu cv mai interesant....

Mie unul imi plac toate mai putin cea cu "Mayor" nu inteleg ce ai vrut sa faci acolo, in rest sunt foarte ok felicitari.

La "Mayor" e funny.Acel primar e din power puff girls :))

Frumoase toate, sa faci una si pentru civili:)))

Da,am sa revin cu FBI si civili daca doresti :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.