Jump to content

O mica cerere :)

naked

Recommended Posts

Cu ocazia acestui topic,as dori sa ma intelegeti,sa ma ajutati,apasand post reply,doar cei care sunt lideri ai factiunilor.As dori sa`mi spuneti si mie,cine mai recruteaza,cine nu si cine ma doreste in factiune sau nu.Las aici cateva informatii despre jucatorul s0uL,sa va faceti o "impresie". m/

Nick:s0uL

Prenume(RL):Bogdan

Varsta reala:15

Varsta in joc: 17

Level: 4

Screenshot /stats: : http://www.postimage.org/image.php?v=Ts26Fhq9

Factiuni anterioare:pe acest server..none >:/

Skill'uri la joburi secundare: fishing 2

Alte precizari: va multumesc tuturor celor care vor posta aici,si imi cer scuze daca este off topic acest post :logo2:

P.S: probabil ca va intrebati de ce nu fac post in factiunea care imi place..va dau eu raspunsul: cele ce imi plac,respectiv FBI,NG,PD din cate stiu eu,nu mai recruteaza..

App sincer,am facut topicul asta sa stiu cine ma vrea sau nu,si nu sa stau sa fac cerere la fiecare factiune..

Puteai lua factiune cu factiune sa vezi care recruteaza la level 4, dar cum esti "nou" iti zic eu care te recruteaza si care e cea mai buna pentru tine.

Taxi e o factiune foarte buna pentru incepatori, de asemenea Paramedics and Firemans(nu cred ca mai recruteaza)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.