MrYonutz Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Signature of the week numer: 31 Tema / Resurse: Free Dimensiuni: Minim 300x100, maxim 470x250, se accepta si semnaturi verticale Regulament: CLICK AICI Durata: Pana pe 15.Martie.2013, ora 22:00 Alte precizari: Lucrarea trebuie sa contina obligatoriu textul "SOTW #31", urmat de numele comunitatii "B-Zone/B-zone Community/BZ". / Castigatorul va primi 2 euro pe clienti.b-zone.ro. / Tema este una usoara din cauza duratei mici de participare. Imi cer scuze de intarziere. Participantii imi vor trimite PM cu lucrarile lor, insotite obligatoriu de fisierul .psd Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Start vot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Nu e grozava lucrarea, dar pe langa restul, arata mai binisor .. imi place ideea, doar ca nu ti-a iesit exact cum ar trebui .. dimensiunea e putin cam mare, border-ul nu ar trebui sa fie, text-ul cu SOTW B-Zone e prea mare si prost pozitionat .. si mai puteai sa lucrezi la BG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Aceasta lucrare mi se pare cea mai reusita dintre toate. Integrarea renderului este una foarte buna, fontul este bine ales si textul este bine plasat in lucrare. Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 O lucrare simplă, bine lucrată. Culoarea, nuanța este bine aleasă; stroke-ul bine utilizat, de asemenea și culoarea. Textul este bine integrat, iar font-ul bine ales. Mi se pare cea mai frumoasă lucrare, felicitări. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pHoZoNNN Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 @ Mi se pare cea mai reusita. O lucrare simpla, dar ampla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Îmi place foarte mult această lucrare deoarece are o nuanţă frumoasă, textura (dacă a fost folosită vreo textură) este foarte bine poziţionată, iar acele 2 brushuri pentru evidenţierea culorii conferă un stil aparte. Textul nu pot spune că este cine ştie ce, dar îmi place aşa cum este, simplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 @ Mi se pare cea mai reusita. O lucrare simpla, dar ampla. Nu faci parte din juriu. Ce cauti aici? Si, oricum, argumentarea nu este una buna. Sa nu se mai repete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Mi se pare o lucrare destul de buna, compozitie esta avantajul ei iar textul ala ma dat gata. In concluzie asta le cam depaseste pe restu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 (edited) Castigatorul este @Cosmin ionut. PM cu email-ul de pe clienti. Revin cu edit. Edited March 19, 2013 by MrYonutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 @@Daniela - 1 euro. @@Cosmin ionut - 1 euro. Astept PM cu email-urile de pe clienti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts