YouMakeMeHappy Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Nick:bZMarius Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo):Logo Imagine (Optional): Tema (In caz ca nu exista o imagine):National Guard Text:Marius.bZ Si Jos National Guard Dimensiuni: Stiti voi. Alte precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 (edited) Deoarece acea lucrare am facut-o pentru Ronnie te rog mai intai sa il intrebi pe el daca o poti purta si apoi o sa iti fac una cu numele tau pe ea , pana atunci ti-am facut alta. Edited March 15, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Deoarece acea lucrare am facut-o pentru Ronnie te rog mai intai sa il intrebi pe el daca o poti purta si apoi o sa iti fac una cu numele tau pe ea , pana atunci ti-am facut alta. Da multumesc,dar nu ai putea sa faci alt model?sau cu ak47 in loc d em4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 (edited) Da multumesc,dar nu ai putea sa faci alt model?sau cu ak47 in loc d em4? Edited March 15, 2013 by F4L oTo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YouMakeMeHappy Posted March 15, 2013 Author Share Posted March 15, 2013 Multumesc,puteti da TC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts