Jump to content

Probleme - Mouse

pHoZoNNN
 Share

Recommended Posts

Nume: DeCapricio

Ce problema ai?: As dorii sa imi desfac un mouse wired optic.

O scurta descriere a situatiei: As dorii sa il curat un pic pe interior de praf si de mancare, deoarece s-a depus destala mizerie pe el in ultimul timp, si nu stiu sa ii dau jos rotatia si "click'urile" pt. al curata.

Screenshot: Am un mouse ASEMANATOR cu acesta:

http://www.itpromo.ro/mouse/microsoft/mouse-microsoft-wired-optical-200--negru~337061.html

Alte precizari: Multumesc pt. ajutor.

Desfaci bucatile alea micute de cauciuc de pe spatele mouse-ului si ai surubelele de acolo, dar nu inteleg cu ai reusit sa murdaresti mouse ala, eu am un mouse de 4 ani si nu are nimic.

desfaci "talpiţele" (cele care aluneca pe birou sau pe mouse pad)

@ 1. Trebuie sa precizez ca mouse'ul nu are nici un "surubel" sau altceva.

@ 2. Am incercat sa dau acele "plasticuri" pe care aluneca mouse'ul, dar daca le dau jos, nu este decat carcasa de la mouse.

@ 1. Trebuie sa precizez ca mouse'ul nu are nici un "surubel" sau altceva.

@ 2. Am incercat sa dau acele "plasticuri" pe care aluneca mouse'ul, dar daca le dau jos, nu este decat carcasa de la mouse.

Vezi poate ai lipita vreo eticheta de aia mica rotunda pe acolo incearca sa impingi cu surubelnita s-ar putea acolo sa fie surubelul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.