CraigJones Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Numele produsului: Cont Cs 1.6 Model: cs 1.6 Preţ: Oferte doar cod reincarcare Schimb pe: (în cazul în care vreţi un schimb): - Detalii despre produs: Contul are ADMIN... si 110 ore jucate Starea produsului: Nou Metoda de plată: Cod reincarcare Contact: kovacs.danyel@yahoo.ro Imagini (opţional): - Alte precizari: PM sau add me la mess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Struki Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Dute ma de aici un cont de cs cu admin si 110 ore vrei banii pe el ? Eu credeam cai cont steam nu o sa ti-l ia nimeni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QWERTY Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Nu te mai băga şi vezi-ţi de treaba ta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroc0dilu Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Mai exact cati euro vrei pe el? si doar cs 1.6 are ? sau mai ai si alte cs-uri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LCS Mr White Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Nu cred ca vinde steam ci admin ... Nu am inteles mai nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.