kroc0dilu Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Salut am si eu o problema Cum pot afla/sparge o parola de id de mess ,mai exact nu vreau sa heckeresc pe nimeni id este al meu si am multe chestii pe el si nu imi mai aduc aminte parola si nici id alternativ si nici intrebarile .Cum pot recapata parola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
5061756C Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Salut am si eu o problema Cum pot afla/sparge o parola de id de mess ,mai exact nu vreau sa heckeresc pe nimeni id este al meu si am multe chestii pe el si nu imi mai aduc aminte parola si nici id alternativ si nici intrebarile .Cum pot recapata parola? Nu poti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Dee Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Daca nu iti aduci aminte nimic nu il poti recupera. Ai gresit si sectiunea, aici se posteaza chestii legate de programare. Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts