RazviTnx Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Hai sa uitam de cel de mai devreme, si sa-l discutam pe asta putin. Si Alpha, asta sigur nu e RIP . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShOppS Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Felicitari pentru munca depusaaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Si acesta este frumos. Dar puteai folosi si alte culori, nu doar albastru. Felicitari oricum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRANKY Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Bravo pentru munca depusa, gestul conteaza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Se mai putea lucra putin la fundal , imi place scrisul si te rog, daca se poate, sa imi spui ce font ai folosit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlM Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Nu arata deloc rau, poate daca adaugai niste actiuni de culoare ar fi mers mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazviTnx Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Se mai putea lucra putin la fundal , imi place scrisul si te rog, daca se poate, sa imi spui ce font ai folosit. http://www.dafont.com/angilla-tattoo.font Nu arata deloc rau, poate daca adaugai niste actiuni de culoare ar fi mers mai bine. Am vrut sa fie cat mai simplu si frumos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4Ms Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Bravo pentru munca depusa,mai pune si altele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bradleyyz Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Este foarte frumos, ti-a iesit si se vede ca ai muncit la el. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazviTnx Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 Alta varianta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Thief Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Mi se pare mai frumos al doilea, dar mergea putin mai incarcat acel zid, dupa parerea mea. Anyway, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCasian Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 E simplu si frumos. Imi place acel albastru, dar si fontul ales. Ideea e frumoasa, felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bElzek Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Foarte frumos, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvanz96 Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Destul de frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Nu arata rau arata chiart bine oricum poti incerca ceva mai frumos de atat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzu98 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Frumos !!! Dar mai trebuie cate ceva . Felicitari pentru munca depusa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Nu arată rău deloc, felicitări, mie chiar îmi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Felicitari pentru munca depusa!Continua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esquire ZEW Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Nu stiu ce sa zic, e un background si un font cu un drop shadow nu e cine stie ce, varianta 1 este mai frumoasa dar in loc de acel back puteai sa-i pui ceva cu picaturi de apa, deoarece acel back nu se asociaza deloc cu acel font, oricum bravo pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuroStar Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Frumos, nu impresionant, dar nu imi place back-ul. Prea pueril si infantil. A doua este mult mai reusita, dar zidul ar putea fi mai inchis, iar textul, gen graffiti, mai incarcat... Succes in continuare! Sper ca ti-am fost de folos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MesTeriK Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Ti-a iesit foarte frumos, bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 E buna de pus pe Desktop sau Avatar, Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rusnac Valoare Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Ti-a iesit calumea. Bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts