qazdawn Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Un mouse foarte bun de Gaming Profesionist Aici sunt niste informatii despre el: Producator: Logitech Model: G5 Tehnologie: Laser Interfata: USB Ambidextru: Nu Rezolutie DPI: 2000 Alte caracteristici: -Acceleratii mari posibile -Butoane de reglare dinamica a rezolutiei (400,800,2000 DPI) -suprafete de alunecare din Polytetrafluoroethylena (PTFE) cu efect "ultra-smooth glide" -6,4 megapixeli/secunda Acest mouse are ceva unic fata de celalalte mouseuri,si anume un set de greutati pe care le puteti introduce in mouse,pana la 36 de grame.Acesta va va ajuta sa duceti tinta/sageata exact in locul unde doriti fara probleme De exemplu in Counter Strike,puteti sa va ajustati cate grame doriti,si daca aveti si reflex puteti pune tinta exact pe cap,deci este ceva foarte bine gandit. Edit: Astazi de dimineata mi l-am achizitionat personal,pot sa spun ca este un mouse excelent!Perfect pentru mana mea,si cu un pad Steelseries S&S. Il puteti achizitiona de pe Magazinul Online Official SILSTAR Yahoo!ID(Messenger): silstar94 http://www.silstar.ro/logitech-g5-p-4260.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bello Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Grafica excelenta la mouse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts