Jump to content

Sondaj de opinie - Crearea unui targ auto in joc

Sondaj de opinie - Targ auto  

161 members have voted

1. 1. Doriti crearea unui targ in game ?

Recommended Posts

Ideea e buna, nu sunt de acord cu inscrierile, pentru ce? :|

Vreau sa merg la piata, merg la piata, pt ce imi trebuie fisa/cerere?

Simplu, setam o ora zilnica(sau chiar nelimitat), o locatie.. unde sa ne intalnim toti care vrem sa vindem/cumparam masini. Fara inscrieri, taxe, nume, etc.

Momentan suntem in mediul online. Daca totul decurge normal, astfel de activitate ar putea deveni obisnuinta generala in rutina de weekend sau zilnica a jucatorilor, asta inseamnand si scaderea evidentelor pe forum.

Ideea e buna, nu sunt de acord cu inscrierile, pentru ce? :|

Vreau sa merg la piata, merg la piata, pt ce imi trebuie fisa/cerere?

Simplu, setam o ora zilnica(sau chiar nelimitat), o locatie.. unde sa ne intalnim toti care vrem sa vindem/cumparam masini. Fara inscrieri, taxe, nume, etc.

Ai fost vreodata la un meci organizat de Hagi/Figo/Zidane???? Ai platit bilet nu ???

Banii nu vor intra in contul meu ci vor fi donati (cu evidenta, voi face tot la vedere).

Ai fost vreodata la un meci organizat de Hagi/Figo/Zidane???? Ai platit bilet nu ???

Banii nu vor intra in contul meu ci vor fi donati (cu evidenta, voi face tot la vedere).

Compari un meci de-ala cu un targ auto intr-un joc?

BA! Vreti sa ne intalnim intr-un loc sa vindem masinile mai repede? Haideti acolo bla bla..

Incercati sa faceti bani din orice. :|

Incercati sa faceti bani din orice. :|

Nu prea ai citit continutul. Spre dezamagirea ta, noi nu vom retine nici o suma, ei ajung in campanii prospere actuale.

Multumim pentru vot, este important.

Sunt pro din urmatorul motiv: din cate am inteles este un topic facut pe forum pentru vinderea masinilor, dar poate nu toti stau pe forum atat de mult cum stau altii.Ideea e ca daca stai mai mult in joc decat pe forum este mai convenabil sa fie un targ auto in game.Nu va mai datri cu parerea degeaba, este foarte buna ideea.

PRO: Insa locatia ar fi mai bine pe aeroportul sf, unde sa putem face un test drive. De exemplu sa vedem cat prinde masina sau cum se comporta in curbe.

O sa tinem cont de asta. +1 de la mine

Nu se stie daca vom face taxa, ramane sa mai adunam niste organizatori, sa stabilim impreuna data si ora TARGULUI si puteti veni, eu nu as vrea neaparat taxa.

eu decid nu tu

O idee buna.. dar ar fi mai bine daca ar fi tot timpul acest targ. Daca s-ar pune si o locatie speciala cum ar fi in SF cand se va deschide si sa fie introdusa o regula gen cine deranjeaza targul primeste kick / warn / ban etc, asa nu prea ar indrazni multi sa-l deranjeze.. Si daca e cine vrea sa lase masina acolo cu /park si cu nick la carplate..

O idee buna.. dar ar fi mai bine daca ar fi tot timpul acest targ. Daca s-ar pune si o locatie speciala cum ar fi in SF cand se va deschide si sa fie introdusa o regula gen cine deranjeaza targul primeste kick / warn / ban etc, asa nu prea ar indrazni multi sa-l deranjeze.. Si daca e cine vrea sa lase masina acolo cu /park si cu nick la carplate..

Asta ar insemna treaba in plus pentru noi...ar fi frumos daca s-ar putea comporta civilizat jucatorii fara sa fie amenintati de noi. In plus, un targ "permanent" nu cred ca s-ar putea realiza, e mai bine sa se organizeze din cand in cand.

Da nu am zis ca va fi pe plaja, ma gandeam pe aero ls sau lv ca sa se poata face si teste... aero sf nu cred ca e fiabil deoarece in timpul testului daca pierzi controlul risti sa cazi in apa... oricum pentru locatie ma mai gandesc.

Vineri in data de 28 Martie 2013 la ora 20:00 am sa inchid sesiunea de votare si atunci o sa trag linie.

Atunci am sa revin cu mai multe detalii, cu un text tradus si in limba engleza.

Reamintesc: De acest targ se ocupa doar John_Oanca si AshimaPetrisor, astfel toate detaliile va vor fi furnizate de catre noi doi. Oricine va furnizeaza informatii legate de "Targul Auto - Talcioc" o face sub aspect fraudulos si cel mai probabil vor fi eronate.

Ideea in sine nu este rea insa vor fi multi care o vor strica din diferite motive ( doar suntem romani ), am ales totusi varianta "Nu" pentru ca sansele ca acest targ sa fie de succes sunt minime raportate la conditiile actuale de pe server si la jucatorii de "calitate" inca existenti.

Ideea in sine nu este rea insa vor fi multi care o vor strica din diferite motive ( doar suntem romani ), am ales totusi varianta "Nu" pentru ca sansele ca acest targ sa fie de succes sunt minime raportate la conditiile actuale de pe server si la jucatorii de "calitate" inca existenti.

Nu-i vorba neaparat de faptu' ca suntem romani, ci ca suntem pe internet, dar si nationalitatea ne strica uneori :))

S-a facut un targ ieri si a avut succes, eu cred ca vor avea succes targurile. Puteti schimba locatia din cand in cand, sunt multe locuri frumoase in care se pot organiza.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.